AltiEtt gulvskap – tilpasser seg dine behov

AltiEtt gulvskap – tilpasser seg dine behov

2 min

Det nyeste alt-i-ett gulvskapet fra Stansefabrikken er så fleksibelt og enkelt i bruk at det passer til mange forskjellige installasjoner.

Stansefabrikken lanserer nå et praktisk alt-i-ett gulvskap som er svært enkelt å montere. Det er et modulært gulvskap med 9 rader, laget i slitesterke materialer.

Som standard kommer skapet i 9 rader med 24 moduler i hver. Radene kommer i 1, 2 eller 3-raders rail-sett og det samme gjør dekkplater og blindplater, 1, 2 eller 3-raders sett.

Dekkplater og DIN rail-sett kan flyttes opp eller ned på de innvendige sideskinnene etter ønske. De modulære rail-settene kan også byttes i blindinger, montasjeplater eller målerfelt.

Flensen kan byttes med flens for FL21 eller blindflens. 2 stykk FL21 flensåpninger i bunn av skapet, kommer med blindflenser. I bunn og topp av skapet er det også ekstra jordforbindelses-punkt.

Metalflens i topp med ferdig utsperrede hull. Flensen kan byttes med flens for FL21 eller blindflens.

Døren har solid vrider med 6mm trekantlås. Avdekkingen i skapet møter tavlenormens krav om IP2XC. I.h.t tavlenorm for EN61439 for 3x80A IT/230V/50Hz og 4x80A TN/400V/50Hz.

Les om flere produktnyheter

Vil du ha flere nyheter fra onn:time?
Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Onninen Logo