Arjonstop Connect stopper vannlekkasjen før den gjør skade

Arjonstop Connect stopper vannlekkasjen før den gjør skade

2 min

Med den nye vannstoppventilen Arjonstop Connect trenger du ikke bekymre deg for hverken vannlekkasje eller fryste rør. Ventilen stenger automatisk vannet ved behov, og lar deg enkelt stenge vannet om du skal reise bort.

Vannstoppventilen åpnes og lukkes automatisk ved signal fra trådløse sensorer. Det betyr at vannet stenges dersom det skulle oppstå en vannlekkasje et sted i huset, eller om temperaturen blir for lav slik at det er risiko for frost.Arjonstop Connect kommer med en motorstyrt kuleventil som er skånsom mot rørene. Ventilen er koblet til husets vanninntak, og er laget i drikkevannsgodkjent plast.

Opptil tre sensorer

Arjonstop Connect er koblet til kablede og trådløse sensorene som plasseres i rom med vanntilkoblet utstyr eller ledninger. Du velger selv hvor sensorene skal plasseres, og kan velge opptil tre sensorer for ulike soner.

Det er også mulig å koble til en veggbryter. Er du for eksempel på hytta, vil dette være en enkel måte å stenge vannet før du drar hjemover.

Varsler ved vannlekkasje

Oppstår det en vannlekkasje, varsler systemet deg med lyd og lys, og vannet stenges automatisk. Systemet stenger også vannet ved lekkasjer på skjulte vannledninger ved å overvåke trykket i vannrørene. Arjonstop virker selv ved strømbrudd, og har en innebygd batteripakke for drift av anlegget inntil 6 timer.

Ønsker du varsler og kontrollmuligheter fra telefonen, kan Arjonstop® Connect benyttes sammen med Arjonsmart. Med Arjonsmart kan du bli varslet via din smarttelefon, og enkelt slå av og på vannet med vannstoppventilen.

Les om flere produktnyheter

Vil du ha flere nyheter fra onn:time?
Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Onninen Logo