Derfor bør du sjekke ut Boligmappa

Derfor bør du sjekke ut Boligmappa

2 min

Mer enn 700 000 boligeiere og 3400 håndverkere bruker «Boligmappa» – et digitalt servicehefte som samler all dokumentasjon om eiendommen på ett sted.

Kravene til dokumentasjon av hva som er gjort i bygg og boliger har blitt høyere. Likevel har det vært et problem at dokumentasjon om eiendommen ligger spredt på flere steder.

Håndverkerbransjen og Ambita, som er heleid av staten, har nå gått sammen om å lansere Boligmappa. Nettjenesten har allerede har blitt landets største aktør på boligdokumentasjon.

God historikk er verdt å ta vare på

Boligmappa er det eneste serviceheftet for bolig som kan motta sertifikater og FDV-dokumentasjon direkte fra håndverkere. I tillegg kan du som boligeier laste opp kvitteringer, tegninger og bilder underveis. Til sammen blir dette et komplett servicehefte for boligen din.

Elfag har avtale med Boligmappa. Det gir alle de 160 medlemmene tilgang til å legge inn dokumentasjon for sine kunder.

Et kvalitetsstempel for fagfolk

FDV og dokumentasjon på utførelse er viktig for alle som eier eller som skal kjøpe og selge bolig. Boligmappa henter ut informasjon automatisk og er tilknyttet ca. 30 fagsystem og offentlige eiendomsregister.

For håndverkere er det et kvalitetsstempel å være tilknyttet Boligmappa. Kun seriøse bedrifter med godkjente sertifikater får tilgang til å levere dokumentasjon i systemet. Tjenesten gir også boligeiere muligheten til å søke etter kvalifiserte, lokale håndverkere.

Over 700 000 nordmenn har allerede tatt i bruk boligmappa.no. Blir du nestemann?

Du vil kanskje også lese

Vil du ha flere nyheter fra onn:time?
Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Onninen Logo