Denne stikkontakten har både USB A- og C-uttak

Denne stikkontakten har både USB A- og C-uttak

2 min

Bruken av elektroniske enheter har økt betraktelig det siste tiåret, og vi har større behov for lademuligheter. Har du fått med deg denne praktiske stikkontakten fra Schneider Electric?

I 2020 lanserte Schneider Electric nye Exxaxt Schuko-stikkontakter med to USB-uttak. Med to uttak får sluttkunden trygg tilgang på fleksible lademuligheter – både på kontoret og hjemme.

­– I dag er hverdagen preget av mobile enheter i alle størrelser. Det er få som går en dag uten å bruke telefon, nettbrett eller elektronisk tilbehør som bærbare høyttalere og smarte klokker, sier Christoffer Borgersen, produktsjef i Schneider Electric.

­– Det er også en tydelig trend at de elektroniske enhetene vi bruker i hverdagen forsynes av USB-ladere, og ikke tradisjonelle stikkontakter. Det må vi i bransjen tilrettelegge for.

Her er de nye stikkontaktene med USB A- og C-uttak

For å svare på den økte etterspørselen etter fleksibel og sikker USB-lading kommer Schuko-enkeltstikkontaktene med ulike USB-uttak. Den ene versjonen kommer med to USB A-uttak, og den andre kommer med både USB A- og C-uttak. Uttakene har en maks ladeeffekt på 5V 3A.

Stikkontaktene er jordet og har innspenningsklemmer for hurtigkobling.

Produktbilde av en svart og en hvit stikkontakt med USB A- og C-uttak.
ENKEL Å MONTERE: De nye Exxact Schuko-stikkontaktene med USB er enkle å montere og passer i tradisjonelle rammer.

Schneider Electric er en leverandør med en fremtredende grønn profil. Det gjenspeiles også i Exxact Schuko-stikkontaktene deres. Uttakene leveres uten ramme ettersom disse ofte havner i søpla da de fleste allerede har en ferdigmontert ramme de heller ønsker å bruke.

– Det reflekteres også på prisen at stikkontaktene leveres uten ramme og de blir dermed billigere, sier Borgersen.

Exxact-serien er populær hjemme og på jobb

De nye utgavene av Exxact-serien med USB-uttak leveres i de tre klassiske Exxact-fargene, hvit, antrasitt og metallic. Uttakene kan kombineres med de ulike Exxact-rammene Primo, Design eller Solid og vil dermed kunne matche forskjellige interiørstiler og prosjekttyper.

Stikkontakter med USB-uttak er spesielt tiltenkt fellesområder i kontorbygg for å forenkle arbeidshverdagen til ansatte. Likevel opplever Schneider Electric at de nye Exxact-stikkontaktene er vel så populære hjemme ved kjøkkenbenken eller i sofakroken.

– Det er viktig for deg som installatør å kunne tilby kunden din løsninger som dekker moderne ladebehov. Exxact Schuko-stikkontakter med USB-uttak er definitivt en stikkontakt som svarer dagens etterspørsel, avslutter Borgersen.

Les om flere produktnyheter

Vil du ha flere nyheter fra onn:time?
Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Onninen Logo