Det har aldri vært enklere å regulere temperaturen etter eget behov

Det har aldri vært enklere å regulere temperaturen etter eget behov

mTouch One gir forbrukeren en rekke smarte funksjoner som gjør det enkelt å stille inn og regulere temperaturen i huset.

Med den nye multitermostaten mTouch One fra CTM Lyng får man en nøyaktig og automatisk regulering av temperaturen i hjemmet. Det er også enkelt å justere temperatur eller legge inn oppsett for gitte dager via displayets touch-knapper.

Sove eller feste? Tilpass mTouch One etter ditt ønske

For at termostaten best mulig skal tilpasses brukeren, kan man legge inn manuelle innstillinger for hver dag – eller velge et enkelt hurtigoppsett for uken. En nattsenkingsfunksjon sørger for en behagelig temperatur når man sover. Denne kan imidlertid oppheves i så mange timer man ønsker ved et enkelt tastetrykk på termostatens partyfunksjon.

Termostaten har også barnesikring, slik at man ikke risikerer at innstillingen man har satt endres av nysgjerrige barnehender.

Selvforklarende meny

Det store displayet på termostaten viser faktisk temperatur i rom hvor følere er plassert. En selvforklarende meny tilbyr også enkel justering av ulike funksjoner som gulvfølertype, parkettfunksjon eller makstemperatur. Sistnevnte er en smart måte å hindre unødvendig strømforbruk på.

For best mulig lesbarhet er det enkelt å endre farge på bakgrunn og tekst på skjermen. Displaylyset dimmes automatisk når lyset i rommet senkes eller slås av.

mTouch One fås i ulike basisfarger.

Les om flere produktnyheter

Vil du ha flere nyheter fra onn:time?
Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Onninen Logo