Dette pluggreléet kan du betjene med én finger

Dette pluggreléet kan du betjene med én finger

3 minutter

Zelio RXG er en serie pluggreléer designet for å gi maksimal brukervennlighet. Testknappen på fronten betjenes helt enkelt med én finger, uten bruk av verktøy.

De velkjente industrielle Zelio plugg-in reléene og Solid State-reléene fra Schneider Electric lanseres nå i en ferdig montert versjon. Det betyr at det nå er mulig å levere ferdig monterte reléer inkludert sokkel og tilbehør med samme spesifikasjoner som de kjente komponentene.

— Et ordrenummer inneholder alle komponentene som er samlet i en enhet. Dette gir en enkel og tidsbesparende bestillingsprosess og installasjon, samtidig som det er færre varenummer på lager, forteller Jesper Rasmussen i Schneider Electric.

Produktbilde av den nye serien med pluggreleer Zelio RXG fra Schneider Electric.
PLUG AND PLAY: Nå finner du pluggreléene i serien Zelio RXG fra Schneider i sortimentet til Onninen.

Et pluggrelé er et elektromekanisk relé som kan brukes til å koble en belastning eller til å skille elektriske signaler. Det brukes primært i elektriske paneler med en PLS fordi utgangen på disse ofte ikke tåler store elektriske belastninger.  Alle elektromekaniske reléer har en begrenset elektrisk levetid. Fordelen med et pluggrelé er at selve relédelen er utrolig enkel å erstatte uten bruk av verktøy.

En av de største fordelene med de nye pluggreléene fra Schneider Electric er at den er utrolig enkel å kjøpe inn, fordi alt er samlet i ett typenummer.

Schneider Electric har cirka 80 forskjellige produkter registrert i RXG-serien hos Onninen.

Du vil kanskje også lese

Vil du ha flere nyheter fra onn:time?
Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Onninen Logo