Effektivisering på arbeidsplassen: Det du trenger – når du trenger det

Effektivisering på arbeidsplassen: Det du trenger – når du trenger det

2 min

Med et fullspekket VMI-lager har du alltid tilgang på det utstyret du trenger der arbeidet skal gjøres.

Har du noen gang opplevd at du har gått tom for materialene du trenger midt i en jobb, og må bruke tid på å kjøpe inn mer? Da kan et VMI-lager være noe for din bedrift. Plassert i en container på byggeplassen eller i bilen har du alltid tilgang på sortimentet som er relevant for jobben du skal gjøre. Du trenger heller ikke tenke på å etterfylle beholdningen – det gjøres automatisk av Onninen.

Du betaler kun for det du bruker

Sammen med VMI-lageret får du nemlig tildelt en håndterminal som brukes for å skanne varene som tas ut av lageret. Via håndterminalen registreres kjøpet i Onninens datasystem. Når beholdningen kommer under et visst nivå, genererer systemet automatisk en bestilling av ny vare før lageret går tomt.

Det betyr at du ikke trenger å bekymre deg for å stå uten materialene du trenger. Det betyr også at du kun betaler for varene du bruker. Samtidig har du alltid umiddelbar tilgang på ytterligere materiell dersom det skulle være behov for det.

– Dette er en tjeneste som vi etablerer hos flere og flere kunder. Varene ligger fritt tilgjengelig for kunden uten at de betaler før de faktisk bruker dem. Det gjør det enklere for både prosjektledere, økonomiansvarlige og montører, sier Stein Solheim, selger i Onninen.

Effektiviserer hverdagen

Med et VMI-lager har du alt du trenger på prosjektet til enhver tid. Du går aldri tom, må aldri vente eller hente nye produkter. Da får du mer tid til å utføre arbeidet som skal gjøres.

Du vil kanskje også lese

Vil du ha flere nyheter fra onn:time?
Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Onninen Logo