Elbilladere for ethvert behov

Elbilladere for ethvert behov

Eatons elbilladere er tilpasset norske forhold, og kommer i fire forskjellige serier som møter behovene til både private og profesjonelle aktører.

Eatons XChargeln ladestasjoner møter kravene til dagens forbrukere i elbilmarkedet, og består av fire forskjellige serier: A, X, S og M. De har forskjellige bruksområder, fra enkel veggmontering i private boliger til installasjoner for næringsbygg og offentlige parkeringsanlegg.

XChargeln kommer i en slank design med effekt opptil 22 kW. Produktene er laget for tøffe forhold, og tåler omgivelsestemperaturer fra -25 til +50 grader, og kan reguleres fra 10-32 Ampere. Med xComfort-energistyringssett for X-, S- og M-serien kan man også overvåke energiforbruket sitt og sikre et mer effektivt strømforbruk.

elbillader

De fire seriene imøtekommer ulike behov:

 

For privatboliger:

A-serien er Eatons enkleste ladestasjon som dekker de grunnleggende behovene til en privatbolig. Den passer fint for de som ikke har behov for samstyring med andre systemer, som smarthusløsninger eller andre ladestasjoner. Den er en kosteffektiv ladestasjon av høy kvalitet fra 10 og opp til 32 Ampere / 7,4kW. Den har også innebygd 6 mA DC-filter for personsikkerhet.

For privatboliger og små bedrifter:

X-serien har alt som A-serien har. I tillegg er den utstyrt med kontakter som gjør det mulig å styre enheten fra eksterne systemer som xComfort eller andre styresystemer. Med fleksible tilkoblingsmuligheter, samt at den er justerbar fra 10-32 Ampere, er dette en enhet som passer alle enkeltstående ladepunkter. X-Serien kan tilkobles både 230V 1fas og 400V 3+N, som gir henholdsvis 7,4 eller 22kW ladeeffekt ved 32A. Passer fint for private husholdninger og mindre bedrifter.

For profesjonell bruk:

S-serien tilbyr, i tillegg til alle X-seriens funksjoner, online kommunikasjon via UDP og OCPP. UDP er en standard protokoll som brukes for tilkobling mot andre styresystemer, slik som smarthusløsninger. OCPP er standard protokoll som brukes i nettverk med andre ladestasjoner. Ladestasjonen i S-Serien kan dermed brukes alene eller sammen med andre enheter. S-Serien leveres med RFID-leser som standard for autorisasjon.

For profesjonell bruk:

M-serien kan styre opptil 15 M- og S-serie ladestasjoner ved hjelp av integrert lasthåndtering. M-serien brukes som master-enhet i online eller offline ladenettverk, og fordeler tilgjengelig effekt til de bilene som er tilkoblet et ladenettverk. M-serien leveres med RFID-leser som standard for autorisasjon, samt Wifi og GSM3G, og egner seg godt til profesjonelle installasjoner.   

Les om flere produktnyheter

Vil du ha flere nyheter fra onn:time?
Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Onninen Logo