Elko Smart: enkelt for deg, enkelt for kunden

Elko Smart: enkelt for deg, enkelt for kunden

2 min

ELKO Smart har hatt fokus på å gjøre det så enkelt som mulig for elektriker å installere systemet, samtidig som det skal være enkelt i bruk for sluttbruker.

Produktene installerer du akkurat slik du er vant til. Deretter kobler du opp gateway og knytter opp produktene i ELKO Smart appen.

ELKO Smart bruker Zigbee 3.0, en verdensledende smarthusprotokoll, til kommunikasjonen mellom ELKO Smart-produktene. Kunden kan derfor være trygg på at plattformen ivaretar cybersikkerheten, uten at det går ut over brukervennligheten.

Kontroll på alt fra ett sted

Med en ELKO SmartHUB får kunden komplett kontroll over hjemmet. Den kobles til internettruteren via Ethernet eller WiFi, som igjen kobles til andre Zigbee-aktiverte enheter. I tillegg til lys- og varmestyring, kan SmartHUB også kobles til bevegelsessensor, lekkasjesensor dør- og vindussensor samt temperatur/fukt-sensor.

Kunden kan så sette opp automatiske innstillinger, som for eksempel at lyset slås på i hele huset når noen kommer hjem, at temperaturen senkes på dagtid, at lysene dimmes på kvelden og mye mer.

Systemet er kompatibelt med stemmestyring, og kan kobles til blant annet Siri, Google Home og Amazon Alexa.

Les om flere produktnyheter

Vil du ha flere nyheter fra onn:time?
Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Onninen Logo