Ergonomisk monteringspistol for stålstrips

Ergonomisk monteringspistol for stålstrips

2 min

Monteringspistolen GS4MT-E fra Panduit er enda mer effektiv og brukervennlig enn tidligere modeller

Når du arbeider i tøffe omgivelser, er det viktig med gode verktøy som hjelper deg å jobbe sikkert og effektivt. Monteringspistolen GS4MT-E fra Panduit er et håndholdt verktøy av høy kvalitet for montering av stålstrips mellom 4,6 og 7,9 mm.

Monteringspistolen har en automatisk klemme- og skjærefunksjon som ikke etterlater seg noen skarpe kanter. Den er også utformet med stor vekt på brukervennlighet og ergonomi.

Brukervennlig og effektiv

Monteringspistolen kan brukes med én hånd for lettvint og produktivt arbeid. De skrå sporene gjør det enkelt å føre inn stripsen fra siden for rask montering. I tillegg gir det lange og smale pistolløpet god sikt, og du kommer enklere til i trange og vanskelige områder.

På baksiden av pistolen sitter en dreieknapp for stramming, hvor du enkelt kan stille inn på nøyaktig dreiemoment med halve stopp. Du har med andre ord kun én kontroll å forholde deg til, og den tydelige og lettleste merkelappen for spenning gir god nøyaktighet og pålitelighet.

Mindre belastning

Lange arbeidsdager i røffe forhold sliter på hender og fingre. Monteringspistolen fra Panduit er ergonomisk utformet for å minimere belastningen på fingrene og hånden. Kabelkuttemekanismen gir hele 40 % mindre tilbakeslag på hånden, og du kan stramme og kutte kabelbindere med minimal bruk av kraft.

Verktøyet har et mykt håndtak og bakgrep, og det ligger naturlig og komfortabelt i hånden uten å skli. Grepet er utformet for å utnytte styrken i alle fingrene for en jevn belastning når du trykker på utløseren. Disse egenskapene gjør monteringspistolen GS4MT-E fra Panduit til et effektivt og komfortabelt verktøy å jobbe med, og reduserer risikoen for slitasje og skader.

 

Les om flere produktnyheter

Vil du ha flere nyheter fra onn:time?
Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Onninen Logo