Et komplett system for vern av kabler

Et komplett system for vern av kabler

3 min

Har du fått med deg Elis Elektro sitt komplette kabelvern-system som består av alt du trenger for å beskytte kabler mot ytre påvirkninger? Systemet inkluderer både halvrør, svinger, fleksible rør og fester.

Kabelvern holder ikke bare kablene samlet, de er også ekstremt viktige for mekanisk sikkerhet og ytre påvirkninger på kablene. Uten riktig sikring vil man være mye mer utsatt for strømbrudd, vannskader, rust, skadelige kjemikaler og nysgjerrige skadedyr.

Kravene i bransjen for kabelbeskyttelse blir stadig strengere og mer komplekse, og det er ingen kabel som kan møte disse høye kravene uten å ha riktig kabelbeskyttelse.

«Systemet fra Elis Elektro gjør riktig vern av kabler langt enklere, tryggere og mer effektivt for deg som elektriker. Blant annet finner du halvklemmer for montering på trange steder, Flexibøy for ekstra stabilitet og enkel skjøting i kabelvern-systemet. Dette er et kabelvern til alle formål.»
– Produktansvarlig hos Elis Elektro, Tony Gjertsen.

Kabelvern-systemet fra Elis
ALT DU TRENGER: Halvrør, svinger, fleksible rør og fester.

Enkel montering og god beskyttelse

Halvrørene blir levert i en meters lengder, noe som gjør de lette å håndtere under transport og montering. De skjøtes enkelt ved å klemme rørene over hverandre. Systemet inneholder også flexibøy-beskyttelse som kan bøyes etter behov, for eksempel rundt hjørner, overgang mellom vegg og tak eller steder hvor det er nivåforskjeller.

For rask montering på slette flater, har systemet også et 90-grader-bend. Foten gir god beskyttelse ved overganger til for eksempel nedgravde kabler. Til festing finnes det både vanlige klammer og halvklammer. Halvklammer gjør det enklere å montere rørene på trange steder, som i hjørner eller langs gulv og tak.

KOMPLETT KABELVERN-SYSTEM: Ta en titt på videoen for å se hvor enkel monteringen av Elis Elektro sitt kabelvern-system er.

Les om flere produktnyheter

Vil du ha flere nyheter fra onn:time?
Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Onninen Logo