Slitesterk montørbag med verktøy

Slitesterk montørbag med verktøy

1 min

Nye Onnline Montørbag Basic er full av utstyr og praktiske oppbevaringsløsninger.

Montørbagen er det perfekte utgangspunkt for de fleste oppgaver, og er populær som startpakke til nyansatte elektrikere og lærlinger. Med sine mange rom og stikklommer blir bagen fort uunnværlig i arbeidsdagen.

Den romslige bagen har mange smarte løsninger, som bærehåndtak, skulderreim og flere små lommer med glidelås til småting. Utvendige festestropper og stikklommer gir enkel tilgang til det du bruker oftest.

Bagen kan åpnes fra to sider. Hver innside er delt inn i ulike rom og stikklommer slik at alt får sin plass og står stødig – selv under transport. Alle inndelingene gjør det enkelt å holde orden slik at du raskt finner det du trenger. Bunnen er av stødig hardplast og kan fint stå på fuktig underlag.

Du kommer langt med verktøyet som er inkludert, men det er selvsagt lagt inn ekstra plass slik at du fint kan ta med dine egne favoritter!

Innholdet

Verktøyet er valgt ut fra kvalitet og skal dekke mange behov i løpet av arbeidsdagen.

Det følger med 8 skrutrekkere, 2 kubbetrekkere, kabelkutter, tenger, målebånd, bitssett, treborsett, skiftenøkkel, meterstokk, kniver, vater, hammer, umbrako-sett og baufilbue.

Se en detaljert oversikt over innholdet, og bestill montørbagen her.

Les om flere produktnyheter

Vil du ha flere nyheter fra onn:time?
Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Onninen Logo