Gi kunden fremtidsrettet og fleksibel strømforsyning

Gi kunden fremtidsrettet og fleksibel strømforsyning

3 min

Den moderne arbeidsplassen krever større fleksibilitet og mobilitet fra det elektriske utstyret. Dette systemet lar deg tilpasse hus og næringsbygg til de nye arbeidsvanene.

– Ansatte ønsker ikke å være låst til en arbeidspult lengre. De vil ha åpne landskap med forskjellige arbeidssoner de kan flytte seg mellom. Da trengs det et fleksibelt strømforsyningssystem, sier Yanina Costantino, Junior Offer Manager i Schneider Electric.

Schneider Electric introduserte derfor nylig Unica System+, en strømforsyningsserie som skaper orden i ledningskaoset som lett oppstår på moderne arbeidsplasser.

Yanina viser en mann noe i en brosjyre.
SKAPER MODERNE ARBEIDSPLASSER: Yanina Costantino (t.h) fra Schneider Electric hjelper installatører med å gjøre kundene deres klare for fremtiden.

Unica System+ består av bordenheter i ulike størrelser med Schuko strømuttak, flere USB-ladere, trådløs mobillader, kabelgjennomføringer, kabelslanger, klemmere, gulvmatere, gulvbokser, grenstaver og stolper.

En mann sitter på en stol i et loungeområde og kobler strøm til laptop fra en bærbar stolpe med strømuttak.
STRØM DER DU TRENGER: Unica System+ fra Schneider Electric kommer med flere praktiske løsninger som sikrer god og fleksibel strømforsyning der kunden ønsker det. Her ser du den praktiske og flyttbare stolpen i bruk.

Fleksibel strømforsyning med Unica System+

Med Unica System+ har du hele 150 unike produkter å velge mellom når du setter opp den ideelle løsningen for kunden din.

– Systemet gir strøm til kontor og næringsbygg på en stilfull og trygg måte. Alle produktene kan mikses med hverandre, og det er enkelt å skalere eller omorganisere systemet i takt med virksomhetens behov, sier Costantino.

To kollegaer står rundt et bord installert på en grenstav med strømuttak som lader et nettbrett.
STILIG OG PRAKTISK: Uformelle møteplasser med tilstrekkelig strømforsyning fremmer kreative prosesser og kan øke produktiviteten. Du kan installere ønsket antall enheter på grenstavene fra Unica System+.

De modulære enhetene kan tilpasses med det antallet, og type uttak, kunden ønsker. Det kan være tradisjonelle stikkontakter, eller en kombinasjon av USB og diverse data- og mediauttak som HDMI eller en trådløs mobillader.

Elektroinstallasjoner på hjemmekontor

I 2020 havnet mange bedrifter på hjemmekontor. For mange viste dette seg å være en god løsning, og hjemmekontoret vil trolig bli den nye normalen for flere. Et permanent hjemmekontor vil kreve tilrettelegginger og smarte elektroinstallasjoner også i hjemmet.

– Til hjemmekontoret kan det være nok å bruke enhetene med ett uttak. For permanente hjemmekontorløsninger vil slike installasjoner skape orden i det elektriske utstyret og den ansatte får et bedre arbeidsmiljø, tipser Costantino.

En enkel enhet med stikkkontakt og USB-lader er installert i et tregulv.
PERFEKT TIL HJEMMEKONTORET: Unica System+ lar den ansatte skape sine ideelle omgivelser på hjemmekontoret.

Enhetene med ett strømuttak kan også tilpasses til brukerens behov. Kunden kan velge å legge til et gitt antall USB-ladere og andre praktiske uttak som forenkler arbeidshverdagen.

En kvinne legger mobilen opp mot en modulær enhet fra Unica System+ med diverse uttak. Enheten er plassert på arbeidspulten ved siden av en laptop.
MIX OG MATCH: I tillegg til å velge uttakene på de modulære enhetene kan kunden velge mellom flere størrelser og designmuligheter. Designet består av hvitt og sort høyglans, eller hvitt og sort med moteriktig trekk fra danske Kvadrat.

Rask installasjon gir fornøyde kunder

Den smarte funksjonaliteten gjør Unica System+ til et installasjonsvennlig system. Det praktiske snappesystemet gjør at systemet også enkelt kan kombineres med installasjoner av samme slag, som OptilLine 45-serien fra Schneider Electric.

En installatør legger strømuttakene enkelt ned i en gulvboks.
ENKEL INSTALLASJON: De praktiske gulvboksene gir brukerne strømkobling midt i et rom – eller i rom hvor veggene består av glassflater.

– Med Unica System+ sikrer du kunden din fremtidsrettet strømforsyning som enkelt kan tilpasses endringer i arbeidsprosesser, avslutter Costantino.

Vil du ha flere nyheter fra onn:time?
Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Onninen Logo