Hei, Google: Bør jeg anbefale termostat med stemmestyring?

Hei, Google: Bør jeg anbefale termostat med stemmestyring?

Denne smarte alt-i-ett-termostaten med WiFi gjør avansert varmestyring enkelt, både for installatør og sluttbruker. Nå kommer den også med stemmestyring.

Fra oktober kan alle Microtemp MWD5-termostater tilknyttes Google Assistant. Det gjelder også MWD5-termostater som allerede er installert hos sluttbruker.

 – Dette er en ny og spennende funksjon på et allerede populært produkt. Det finnes et sekssifret antall smarthøyttalere på markedet, så mange er nok interessert i produkter som kan integreres i løsningen de allerede har hjemme, sier Aleksander Ødegård, produktsjef i Micro Matic.

For deg som installatør er dette en gyllen mulighet for oppsalg hvis du kjenner til produktfordelene:

  • Microtemp MWD5 kan tilkobles WiFi og App (valgfritt)
  • Meget enkel montering og oppsett
  • Ingen abonnementskostnader
  • Moderne design og berøringsskjerm

Enkel integrasjon, enkelt salg

Konseptet er enkelt. Ved å si «Hei, Google» etterfulgt av en kommando, for eksempel: «Skru opp temperaturen på badet» – kan bruker heve og senke temperaturen i boligen med sin egen stemme. Tilkoblingen til Googles digitale assistent gjør det også mulig å koble varmestyring sammen med andre produkter og enheter – for eksempel lys, lyd og solskjerming. På sikt blir det også mulig å benytte scenariostyring der man kan sette alle enheter til en forhåndsprogrammert innstilling med én felles kommando. MWD5 bygger bare 22 millimeter inn i veggboksen og er kompatibel med de fleste følere.

Appen heter Microtemp WiFi MWD5 og lastes ned gratis fra App Store eller Google Play.

Microtemp termostat med stemmestyring.
AVANSERT TEKNOLOGI FOR EN ENKEL HVERDAG: Stemmestyring er utviklet for å gjøre teknologi enklere og mer brukervennlig.

 

Lettvint montering og trygg tilkobling

Microtemp WiFi MWD5 er en bruks- og monteringsvennlig 16A urtermostat med avansert varmestyringsfunksjonalitet. Termostaten er oppe og går med fabrikkinnstilt spareprogram etter kun fem trykk. Spareprogrammet kan settes opp med inntil seks hendelser per dag. MWD5 er utstyrt med dobbelt følersystem, lærefunksjon, åpent vindu-funksjon og automatisk sommertid.

Termostaten tilkobles boligens trådløse 2,4GHz nettverk via nettverksnøkkel eller push button WPS hvis routeren har denne funksjonaliteten. All trådløs kommunikasjon mellom termostat og router krypteres i henhold til WPA/WPA2-standard, og det er ingen registrering av persondata.

Slik installerer du Microtemp MWD5

Du vil kanskje også lese

Vil du ha flere nyheter fra onn:time?
Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Onninen Logo