Hjelp kunden med å fullføre retro-stilen

Hjelp kunden med å fullføre retro-stilen

3 min

Med Exxact og Renova påvegg forenkler du installasjonen samtidig som boligen får et tidsriktig design.

Det har ikke alltid vært mulig å finne installasjonsmateriell som står i stil til interiøret, men med nye Exxact og Renova Påvegg fra Schneider Electric har man faktisk valgmuligheter. Nå kan man velge påveggsmonterte brytere, stikkontakter og koblingsbokser som passer til resten av innredningen.

Det klassiske, retro utseendet til Renova Påvegg passer perfekt til vintage interiør. Serien dekker de mest populære funksjonene – brytere, stikkontakter, doble stikkontakter – og er tilgjengelig i klassiske Renova-farger: hvitt og sort, i blandet glans og matt utførelse.

Serien omfatter alt fra enkle, doble og firedoble stikkontakter, til brytere og koblingsbokser, samt ulike verktøy og tilbehør.

Ferdig på 1, 2, 3

– Vi vet hvor utfordrende dagen til en elektriker kan være. Derfor har vi hatt fokus på rask og enkel montering når vi har utviklet nye produkter. Vi har ganske enkelt beholdt det som var bra og lagt til funksjoner for å gjøre monteringen enda enklere, sier Deepesh Sharma, produktansvarlig hos Schneider Electric. For eksempel forutsetter ikke installasjonen bruk av rammer, fortsetter han.

Serien skiller seg ut med flere intelligente små løsninger, verktøy og tilbehør: tenger som garanterer pene kutt, et smart, lite vater, spesialtilpassede markeringsskilt for å beskytte eventuelle etiketter, frontplater med ulike symboler samt merking av bunnplatene som gjør kutting og installasjon ekstra enkel og rask.

Kompatibel med Exxact innfelt-serien

– For å gjøre det så enkelt så mulig, var det viktig for oss at de nye produktene matcher Exxact innfelt serien, sier Sharma.

På innsiden av hvert produkt finner du flere elementer som forenkler og bidrar til raskere installasjon, for eksempel bunnplater med lett avtagbare svekninger, et sentermerke for enklere posisjonering på veggen, og utskjæringsmerker som viser hvor du skal kutte for de vanligste kabelstørrelsene.

Exxact Påvegg er tilgjengelig i samme høyglans-overflate og hvit farge som den innfelte Exxact-serien.

Nyttige funksjoner

Exxact  påveggskapper er kompatible med mer enn 300 funksjoner fra Exxact-innfeltserien. Det er mulig å integrere spesifikke, utvalgte funksjoner til medieuttaket i hjemmet. Eksempel på funksjoner:

  • Standard stikkontakt
  • Datasokkel -RJ45
  • Antenneuttak
  • Høyttaleruttak

Miljømerket materiell

Exxact Påvegg, Exxact heldekkede bokser og Renova Påvegg har fått Green Premium™ miljømerket, som står for fullstendig og pålitelig informasjon om deres miljømessige fotavtrykk.

Les om flere produktnyheter

Vil du ha flere nyheter fra onn:time?
Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Onninen Logo