Hjelp kundene dine med smart strømstyring

Hjelp kundene dine med smart strømstyring

3 min

Med høye strømpriser og kalde vinterdager ønsker flere muligheten for smart strømstyring i hjemmet – spesielt for lading av elbil. Har du fått med deg denne metoden?

Laderoboter fra Easee har siden sin lansering i 2019 vært svært populære. For å hjelpe kunder optimalisere opplevelsen av laderoboten Easee Home, samt unngå overbelastning har Easee introdusert Equalizer.

– Equalizer fra Easee bidrar med å forhindre at hovedsikringen i hjemmet går, og gir tilgjengelig strøm til lading av elbil når det er mest gunstig, forklarer Thomas Favang, Key Account Manager i Easee.

Equalizer tilbyr med andre ord kunden smart strømstyring, og balanserer strømmen til ladeboksene og bygningen automatisk.

En hånd holder opp en liten, hvit Easee Equalizer mot en blå bakgrunn.
ENKEL TILKOBLING: Equalizer konfigureres enkelt ved å holde den inntil laderoboten i ett sekund – deretter kobles den til HAN-porten på hjemmets strømmåler. Via Easee Link kommuniserer Equalizer med ladeboksene over radio eller WiFi.

«Du kan enkelt følge med på ditt daglige strømforbruk i Easee-appen»
– Thomas Favang

Kunder er storfornøyde med Easee-app

Det er mange fordeler med smart strømstyring, men det viktigste er kanskje at du beskytter deg mot overbelastning ved å lade elbilen når bygningens generelle forbruk er lavt. Equalizer sørger for at ladingen skjer på det mest praktiske tidspunktet – når annen elektronikk trekker minst strøm.

– Vi opplever også at kundene er svært fornøyde med at de enkelt kan følge med på strømbruket sitt med den tilhørende Easee-appen for smarttelefon, sier Favang, og legger til:

– Da har brukeren større muligheter til å spare energi, og dermed også miljøet.

En hand holder en smarttelefon med den tilhørende appen for Easee Equalizer oppe.
SPARER ENERGI: Easee-appen gir kunden kontroll og oversikt.
Les om flere produktnyheter

Vil du ha flere nyheter fra onn:time?
Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Onninen Logo