Høstens produkter for komfortabel gulvvarme

Høstens produkter for komfortabel gulvvarme

Fordelene med å installere gulvvarme er mange. Her er nyhetene fra Nobø.

Nobø lanserer nå en omfattende serie av elektriske varmeprodukter for gulvet: Varmekabler, varmekabelmatter og varmefolie, i tillegg til smart gulvtermostat.

De nye varmekablene og varmekabelmattene passer perfekt på badet eller i andre våtrom. De gir også effektiv og komfortabel varme i andre flis- eller støpte gulv. Ønsker du varme under parkett- eller laminatgulv, er det den nye varmefolien du bør gå for.

Kontroller varmen via app

Alle de nye gulvvarmeproduktene fungerer sømløst med smarte termostater, for eksempel den nye NTB 2R gulvtermostaten. Den har både lokal og sentral styring, og er enkel å bruke. I tillegg fungerer den med appen Nobø Energy Control, slik at du kan styre temperaturen i rommet gjennom telefonen eller nettbrettet ditt.

Effektiv gulvvarme for ulike behov

Varmekabel

Varmekabelen Nobø NUC10W/m og NUC18W/m er like fin å bruke i trappeløp, gangarealer og ramper, som i standard betonggulv og lavtbyggende gulv. Kabelen er enkel å legge, og skal festes til armeringsnett, armeringsjern eller limes rett på ubrennbart underlag.

Nobø NUC kommer med en 3 m kald tilkoblingsende, og er en serie-resistiv varmekabel med PVC-kappe.

Kabel. NUC varmekabel fra Nobø. Husk å alltid bruke isolasjon før installasjonen.
Varmekabelmatte

Nobø NUM Varmekabelmatte er rask og enkel å legge, og kan monteres rett på ubrennbart underlag. Den kan benyttes i standard betonggulv og lavtbyggende gulv, enten med lavtbyggende fiberarmert støp eller lagt rett i flislim. Varmematten er 3 mm tykk og ligger på et selvklebende glassfibernett (6 mm bredde på matte). Varmematten passer godt til både næringsbygg og boliger, og finnes i en rekke ulike effekter fra 60-2600W.

Matte. Varmekabelmatte NUM100W/m2 tilgjengelig fra 60W-1800W og NUM160W/m2 tilgjengelig fra 70W-2600W.
Varmefolie

NUF Varmefolie er gulvvarme til tørre rom, og egner seg godt under tregulv, laminat og vinylbelegg. Med varmefolie får du rask oppvarming som er enkel å regulere med termostat. NUF har lav byggehøyde fra 3,6 mm og skal legges i rekkefølgen: isolasjonsunderlag, varmefolie, plastfolie og gulv.

Varmefolie. NUF Varmefolie egner seg godt under tregulv, laminat og vinylbelegg
Les om flere produktnyheter

Vil du ha flere nyheter fra onn:time?
Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Onninen Logo