Hurtig varelevering med Plukk & Pakk

Hurtig varelevering med Plukk & Pakk

Onninens Plukk & Pakk-tjeneste sikrer leveringstid på maksimalt to timer fra 17 utvalgte Express-butikker over hele landet.

Det er økende behov i markedet for en enkel transporttjeneste som bringer varene raskt frem. Dette kan skyldes tidspress for å levere et prosjekt i tide, at man har fått en endringsordre eller at man rett og slett har glemt å bestille en vare på ordinært vis. Da trenger kundene en tjeneste som leverer raskt og effektivt.

Plukk & Pakk-tjenesten løser dette gjennom rask behandling og levering. I løpet av en til to timer får kunden enten varene levert til sitt arbeidssted eller kan hente varene i en av 17 utvalgte Express-butikker.

Klimavennlig transport

Onninen ønsker å bidra til reduserte klimautslipp. Derfor er det Dønn Grønn som leverer varene til våre tre Express-butikker i Oslo.

Dønn Grønn har i dag ti elektriske budbiler som er helt utslippsfrie. Selskapet er etablert av Transportformidlingen som har 70-års erfaring fra transportbransjen, og har avtaler med virksomheter som Skatteetaten, Canon Norge og Holmenkollen Skifestival.

For leveranser til våre kunder som er tilknyttet Express-butikker i Stor-Oslo, Kristiansand, Stavanger, Haugesund, Bergen, Ålesund, Trondheim, Drammen og Fredrikstad har vi valgt Bring som samarbeidspartner. De har allerede innført en rekke klimatiltak og satser stort på miljøvennlig kjøretøy og drivstoff, og har over 1 100 elektriske kjøretøy i dag.

Du vil kanskje også lese

Vil du ha flere nyheter fra onn:time?
Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Onninen Logo