Kamuflerende og kompakt løsning på tilknytningsskap

Kamuflerende og kompakt løsning på tilknytningsskap

3 min

Den nye serien med tilknytningsskap fra Eaton består av UV-bestandig pulverlakkerte tilknytningsskap i saltvannsbestandig aluminium.

De mørke tilknytningsskapene er skapt for norske uteforhold og har en lite oppsiktsvekkende farge, som gjør at skapet står godt inntil hus og hytter i tre-toner og mørke farger.

Skappakken består av flere varianter i både enkel og dobbel utførelse. Den lette løsningen på tilknytningsskap leveres komplett og ferdig koblet for IT/TT/TN-systemer. Kabelkanal er også ferdig påmontert på alle de forskjellige variantene, i tillegg til ferdig påmonterte AL/CU overganger. For de doble skapene kommer konfigurert med to sett AL/CU overganger for to tilførsler.

Tilknytningsskapene kommer med kortslutningsvern som krever verktøy for betjening, samt lastbryter før måler for usakkyndig betjening. Overspenningsvernet er konstruert slik at variant for IT/TT kan benyttes også for installasjoner med udeokumentert jord eller luftstrekk.

Kabelinnføring finnes i bunn og i bakkant av kabelkanalen. På denne skappakken fra Eaton er det også tatt høyde for trippelventilering for å unngå kondensproblematikk.

Les om flere produktnyheter

Vil du ha flere nyheter fra onn:time?
Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Onninen Logo