Komplett og trådløs lysstyring fra Glamox

Komplett og trådløs lysstyring fra Glamox

2 min

Glamox sitt nye lysstyringssystem baserer seg på den beste teknologien på markedet, og er meget godt egnet for kontorer, undervisnings- og helsebygg.

Glamox introduser sitt komplette lysstyringssystem, Glamox Wireless ZigBee, som ikke overraskende baseres på den åpne protokollen ZigBee 3.0. ZigBee er den mest utviklede standardprotokollen, og sammen med Glamox tilbys nå et komplett sortiment av styreenheter for lysstyring, i tillegg til selve belysningen.

Glamox Wireless ZigBee:

  • Enkelt å planlegge, installere og bruke
  • Skalerbar
  • ZigBee 3.0 protokoll

Glamox – et trygt og godt valg

– Å velge Glamox skal være et gunstig valg, både for deg som installatør, men også for sluttbrukeren og byggeieren. Løsningen med ZigBee er enkel å programmere, installere, planlegge og å bruke, sier Torgeir Sakstad, teknisk sjef i Glamox.

Et av de større prosjektene der systemet er tatt i bruk er i Økern Portal – et topp, moderne næringsbygg i utkanten av Oslo sentrum. Her er det installert over 7.500 Glamox-armaturer, som alle overvåkes og styres med det skybaserte Glamox Connect-dashbordet.

oversiktsillustrasjon av økern portal næringsbygget
STORT BYGG MED TRÅDLØS LYSSTYRING: Økern Portal. Foto: DARK Arkitekter.

Skalerbart og brukervennlig

Glamox Wireless Zigbee er naturligvis skalerbart, og som et åpent og frittstående system er det veldig enkelt å ta i bruk, i store som små bygg og anlegg.

Systemet styres enkelt via app. Glamox har utviklet to apper for Wireless Zigbee, der én er ment for programmeringen og en for selve lysstyringen.

illustrasjon av produktet i bruk med trådløse sensorer og lignende.
SYSTEMER SOM SNAKKER SAMMEN: Glamox kommuniserer ved hjelp av ZigBee 3.0.
Les om flere produktnyheter

Vil du ha flere nyheter fra onn:time?
Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Onninen Logo