Løsningen på en rotete arbeidsplass

Løsningen på en rotete arbeidsplass

2 min

Et splitter nytt sortiment fra Schneider Electric kommer med smarte løsninger for å bli kvitt det evinnelige kabelrotet en gang for alle.

– Unica System+ er utviklet med tanke på moderne kontorbehov, ikke minst hjemmekontoret. Produktene kan også integreres i kjøkkenbenker og andre flater som er en del av hjemmeinnredningen, forteller Deepesh Sharma, produktsjef i Schneider Electric Norge.

Skaper orden og forenkler rengjøring

Når mobil, datamaskin, nettbrett og alt annet som trenger strøm samles på kontorpulten, kjøkkenbenken eller skrivebordet hjemme, blir det lett rotete. Unica System+ inneholder blant annet strømuttak med innebygd USB-lader og en trådløs mobillader. Alt kan lett integreres i benk- og bordplater. Med alt tilbehøret systemet byr på, blir arbeidsplassen penere, lettere å rengjøre og definitivt mer praktisk.

Flere varianter av uttak og USB-ladere


Det finnes tre varianter i det nye sortimentet med stikkontakter. Kunden kan velge mellom et vanlig uttak, en USB-kontakt, eller en enhet med bare USB A- og C-terminaler. Stikkontaktene har en optimal tilkobling og er tilgjengelige i hvitt eller antrasitt. Et gjennomsiktig deksel beskytter mot støv og sprut, noe som er spesielt praktisk på kjøkkenet.

Trådløs lader


Med den nye induktive ladeteknologien unngår man både kabler og ekstra ladere. Med bordenheten XS plasserer du bare mobilen på toppen av laderen (3,1 A). Et pip og et grønt LED-lys viser at mobilen lades og du kan lade flere enheter på samme tid. Den trådløse laderen som er tilgjengelig i antrasittgrå, er Qi-sertifisert og IP44-beskyttet, noe som betyr at den oppfyller standarden for trådløs batterilading og tåler vann.

Enkel installasjon


Uttakene og bordladeren er enkle å installere på alle typer benk- og bordflater. Du borer bare et 60 millimeter bredt hull i bordflaten med det tilhørende hullsaget og trekker deretter kablene gjennom. Da gjenstår det bare å koble støpselet, stramme den grønne låseringen under bordet og ønske velkommen til en ny (nesten) trådløs hverdag.

Unica System+ serien fra Schneider Electric inkluderer:

Ulike typer strømuttak og USB-ladere
Enkeltuttak, strømuttak med integrerte USB-ladere og rene kombinasjoner av USB A- og USB C-ladere i fargene hvitt eller antrasitt.

Trådløs lader
Unica System+ trådløs lader er designet for å integreres i arbeidsbordet eller annen innredning, slik at du enkelt kan bruke mobilen mens den lader.

Kabelgjennomføringer
De praktiske kabelgjennomføringene leveres i to størrelser og tre forskjellige farger. De er ideelle for å trekke alle strømledninger gjennom skrivebordet.

Selvlukkende kabelstrømper
Få orden på kablene dine raskt og enkelt med en selvlukkende strømpe som pakker inn alle ledningene. En praktisk og elegant løsning.

Klemmer
Skap orden i arbeidsområdet ved å feste alle ledningene til skrivebordet med praktiske klemmer. Du trenger ingen spesielle verktøy til dette.

Les om flere produktnyheter

Vil du ha flere nyheter fra onn:time?
Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Onninen Logo