Monteringspistol for stålstrips

Monteringspistol for stålstrips

3 min

Ergonomisk og effektiv stripspistol for røffe forhold.

Panduits monteringspistol GS4MT-E er en høykvalitets monteringspistol for stålstrips mellom 4,6 og 7,9 millimeter. Denne modellen er en ny og forbedret versjon av Panduits strammetang som har gått ut av produksjon.

GS4MT-E har automatisk klemme- og skjærefunksjon. Den har et smalt pistol-løp som hjelper når du skal montere kabler der det er vanskelig å komme til, og den kan opereres med en hånd.

Med dette monteringsverktøyet kan du i røffe forhold bedre produktiviteten på kabelbinding, blant annet fordi den er rask og enkel og stille inn. På baksiden av pistolen finner du en dreieknapp for stramming, som gjør at du raskt og enkelt kan stille inn på nøyaktig dreiemoment, med halve stopp. Dreieknappen har også et sikringsdeksel så du ikke skal komme borti utilsiktet.

God i hånda

Får du vondt i hånda når du bruker din gamle monteringspistol? Noe av det beste med GS4MT-E er at den er ergonomisk konstruert, slik at den kutter med minimal bruk av kraft.

Det er 50 prosent mindre tilbakeslag når du strammer og kutter store kabelbindere, og mer enn 30 prosent mindre tilbakeslag når du strammer og kutter mellomstore kabelbindere. Det merker du som bruker verktøyet – og det minimerer risikoen for skader.

Se filmen som beskriver de smarte løsningene til GS4MT-E her:

Les om flere produktnyheter

Vil du ha flere nyheter fra onn:time?
Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Onninen Logo