Nå er det dusjtoaletter som gjelder!

Nå er det dusjtoaletter som gjelder!

2 min

Lettmonterte AquaClean dusjtoaletter fra Geberit - passer til ethvert baderom.

Geberit lanserer nye dusjtoaletter av høy kvalitet som er brukervennlige og enkle å montere. Dusjtoalettene er utstyrt med Geberits patenterte WhirlSpray-dusjteknologi, og har en svært rengjøringsvennlig toalettskål med effektiv TurboFlush-skylleteknologi. Toalettene er luktfrie og har mange praktiske funksjoner, som separat ladydyse, toalettlokk med SoftClose, automatisk avkalkningsprogram og energisparermodus.

Fleksible modeller

De vegghengte dusjtoalettene fra Geberit er spesialglaserte og kommer i klassisk hvit farge som passer pent inn alle baderom. Alle modellene gir sluttbrukeren mange tilpasningsmuligheter, som å regulere dusjvanntemperatur, strålestyrken og dusjarmposisjonen samt brukeridentifikasjon og mulighet for å legge inn opptil fire programmerbare brukerprofiler. Alt konfigureres og styres enkelt ved hjelp av fjernkontroll eller app.

To ulike modeller gjør det enkelt å finne et dusjtoalett som passer optimalt til det aktuelle baderommet og kunden.

Geberit AquaClean Mera Comfort er Europas mest solgte dusjtoalett. Mera passer til alle som ønsker å unne seg selv en ekstra dose velvære. I tillegg til sin velprøvde WhirlSpray-dusjteknologi og sin kantfrie toalettskål med TurboFlush-skyllteknologi har Mera flere komfortfunksjoner å by på; rask oppvarming og temperaturjustering av toalettsetet, toalettlokk som åpnes og lukkes automatisk, orienteringslys i ulike fargenyanser og mulighet for å koble inn tørker med justerbar temperatur.

Geberit AquaClean Mera Sela passer for den designbevisste kunden som ønsker et toalett som ikke skiller seg ut som et dusjtoalett, men smelter pent inn i baderoms interiøret. Det har et spesielt elegant og stilrent design, i tillegg til alle de klassiske funksjonene til et Geberit dusjtoalett; den patenterte WhirlSpray-dusjteknologien, den støysvake og effektive TurboFlush-skyllteknologien, en rengjøringsvennlig toalettskål uten skyllekant og automatisk avkalkningsprogram.

Gjør monteringsjobben enklere

Dusjtoalettene fra Geberit leveres i en praktisk forpakning som er enkel å frakte og bære med seg. De er konstruert for å gjøre monteringsjobben din eklere, enten det skal monteres i et nytt baderom eller i forbindelse med modernisering av et eldre bad. Ettersom alle modellene kan kombineres med Geberit Designplate eller Geberit Monolith, kan du montere dusjtoalettet med minimalt bruk av tid og krefter.

Lydisoleringen er formontert, og alle elementene er tilpasset og klargjort slik at de skjulte tilkoblingene for strøm og vann er enkle å koble til. Vanntilkoblingen på venstre side og strømtilkoblingen på høyre side er skjult bak WC-skålen, og strømtilkoblingen har fleksibel mantelledning med tre ledere. Ekstern vanntilkobling og strømtilkobling er mulig med tilbehør.

Dusjtoalettene er godkjente iht. (DIN) EN 1717 / (DIN) EN 13077

 

Hvitt, vegghengt toalett med forkrommet ramme
GEBERIT MERA COMFORT: blankforkrommet
Hvitt, vegghent toalett med lokk
GEBERIT MERA SELA: alpehvit
FJERNKONTROLL: innstillingene styrer man med fjernkontrollen
Les om flere produktnyheter

Vil du ha flere nyheter fra onn:time?
Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Onninen Logo