Nødlyset du kan stole på

Nødlyset du kan stole på

2 min

Sofistikert overvåkingsteknologi og presisjon i mekanikken er alfa omega for pålitelige nødlys. NexiTech LED fra Eaton gir deg nettopp det.

– NexiTech LED fra Eaton er et nødlys som kan brukes i alle bygg. Den moderne teknologien i armaturen sikrer installatør og sluttbruker et pålitelig nødlys av høy kvalitet, forteller Knut Ballangrud, salgsansvarlig for sikkerhetsprodukter i Eaton.

I NexiTech LED bruker Eaton en ny type LED-lyskilde som gir god og jevn lysfordeling. Dette nødlyset kan enkelt monteres innfelt og utenpåliggende selv i krevende omgivelser med beskyttelsesklasse IP40 og IP65. NexiTech LED kan brukes som et enkelt- eller dobbeltsidig markeringslys.

Du kan også velge en kombinert variant for dør hvor armaturen fungerer som både markeringslys og ledelys i samme enhet.

Produktbilde av innsiden til en nødlysarmatur.
DOBBELTISOLERT: NexiTech LED fra Eaton er en dobbeltisolert armatur uten behov for jordforbindelse.

Dette får du med NexiTech LED

– Vi har mottatt flere ønsker og tilbakemeldinger fra brukerne av våre nødlys. NexiTech LED kommer derfor med et bredt utvalg av tilbehør som åpner for installasjon på både vegg og tak, sier Ballangrud i Eaton.

Utvalget består av markeringslys og ledelys med 1, 1.5 eller 3 timers backup, og fra 100 til 800 lumen.

En annen stor fordel med NexiTech LED er at den bruker avansert test- og overvåkningsteknologi som automatisk tester funksjonen til nødlyset og registrerer dette i en loggbok. Teknologien heter CGLine+ og sikrer bygget uten kostbare manuelle tester av hver armatur.

– Vi valgte å bruke teknologien CGLine+ fordi den tilrettelegger for blink eller pulsering av markeringslyset i nøddrift. Dette sikrer økt oppmerksomhet til ledesystemet under en nødsituasjon, forklarer Ballangrud.

I tillegg har CGLine+ avanserte kontrollfunksjoner som forlenger levetiden til armaturen, tilrettelegger for brukervennlig administrasjon og har en positiv innvirkning på energiforbruket. Kombinert med bruken av LED-lamper gir CGLine+ lave drifts- og vedlikeholdskostnader av NexiTech LED.

En sortkledd mann løper nedover en korridor i samme retning som nødlysskiltingen viser.
20 METER: NexiTech LED har en leseavstand på hele 20 meter som et ensidig markeringslys.

NexiTech LED er armaturen du kan stole på i enhver situasjon. Den tilbyr en fleksibel og pålitelig overvåking slik at du og sluttkunden slipper bekymringer.

– Knut Ballangrud, Eaton.

NexiTech LED kommer også med en skiltpakke, og du kan velge varianter for belysning av dører om ønskelig. Du kan få armaturen i en rekke spesialfarger og med spesialskilting – slik at du alltid får en perfekt integrering av nødlysene i bygningsarkitekturen. Skiltene er ikke selvklebende, noe som gir perfekt resultat hver gang.

Les om flere produktnyheter

Vil du ha flere nyheter fra onn:time?
Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Onninen Logo