Sjekk ut Norges største faghandel for elektrikere

Sjekk ut Norges største faghandel for elektrikere

3 min

Onninen Megaexpress på Ensjø i Oslo er den største faghandelen for elektrikere i Norge, og flaggskipet blant de 18 Express-butikkene over hele landet – fra Narvik i nord til Kristiansand i sør.

Megaexpress-butikken på Ensjø har i mange år vært den som har omsatt mest i hele Onninen. I 2017 ble butikken pusset opp og fikk helt ny innredning, flere varer og mer på lager.

– Dette er Norges største faghandel for elektrikere. Vi har gjort vareutvalget bredere og dypere. Her vil elektrikerne finne varer til de fleste oppdrag og møte kunnskapsrike medarbeidere, forteller butikkutvikler Nils Henrik Stjerne i Onninen.

Butikken har i dag utvidet sin varebeholdning til over 7500 varelinjer og jobber stadig med å tilpasse sortimentet til det kundene har behov for og etterspør. Sommeren 2017 ble åpningstidene utvidet til kl. 06–18 på alle hverdager. Dette viser seg å ha vært en suksess.

Oversiktlig og effektivt

Hvert år blir stadig nye av landets 18 Express-butikker oppgraderte. Målet er å skape en mer effektiv handleopplevelse. Det skal være lettere å finne frem til varene, og selve handelen skal være gjort unna raskere.

– Vi har lagt vekt på å gjøre butikkene mer oversiktlige og bedre merket. Kundene skal ikke bruke tid på å lete rundt i butikken. I tillegg har vi gjennomført flere runder med opplæring av våre butikkansatte og vil fortsette med det framover, sier Stjerne.

– De som handler i en Express-butikk skal møte ansatte som kan faget og bidrar til en effektiv handelsopplevelse, fortsetter han.

Blant satsingsområdene i Express-butikkene fremover er smarthus, hvor det vil dukke opp demoløsninger i stadig nye butikker. I tillegg skal Onninens egne Onnline-produkter bidra til et unikt og bredt tilbud.

Rask levering

Butikken på Ensjø er en del av Onninens multikanal-strategi, hvor kundene kan handle på tvers. Her er det satt opp en egen terminal hvor kundene kan sjekke Onnshop og bestille varer, levert der de ønsker. Onninens Plukk & Pakk-tjeneste sikrer leveringstid på maksimalt to timer.

Den nye kabelavdelingen har 70 forskjellige kabler på trommel i tillegg til flere titalls varianter i metervare. Totalt er det mer enn dobbelt så mange kabler i metervare enn tidligere.

– Vi vil utvide sortimentet med flere varer etterhvert som vi ser hva folk ønsker mer av. Det vil hele tiden være endringer i vareutvalget, forteller Stjerne.

Stolt butikksjef

Butikksjef Martin Hasle Arnesen på Ensjø er veldig godt fornøyd med hvordan butikken har blitt.

– Vi har løftet hele butikken, både interiørmessig og med flere ansatte. Staben er styrket med flere fagpersoner, slik at kundene kan få mer faglig hjelp hos oss. Det skal være enkelt og effektivt å handle hos oss, slår han fast.

Butikken har fått egen avdeling for smarthus hvor de forskjellige produktene er montert slik at installatører kan teste dem før kjøp. Et hjørne er også tilegnet virtuell virkelighet, hvor kunder kan teste ut produkter.

Du vil kanskje også lese

Vil du ha flere nyheter fra onn:time?
Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Onninen Logo