Ny heldigital motorstarter

Ny heldigital motorstarter

2 min

Den nye motorstarteren fra Schneider gjør maskinen smartere, mer pålitelig og industri 4.0-kompatibel.

TeSys island fra Schneider er en digital, flerfunksjonell laststyringsløsning designet for å starte, beskytte og styre motorer og andre elektriske laster opp til 80 Ampere (AC3) i en elektrisk kontrolltavle. Den vil kunne gi deg sanntidsdata fra maskinen om driftsstatus og energiforbruk, som gjør at du kan ta smarte beslutninger om alt fra prosjektering, installasjon og maskinvedlikehold. For sluttbrukeren fungerer TeSys island optimalt for den som skal styre eller kontrollere tre eller flere motorer samtidig.

For å muliggjøre tidlig diagnostikk og forebyggende vedlikehold, får brukere fjerntilgang til prediktive og preventive applikasjonsdata. Maskinens ferdigstillelse, designtid og leveransetid reduseres betraktelig med Tesys island, samtidig som den leverer Industri 4.0-kompatibel data.

Raskere installasjon og prosjektering

Målet med motorstarteren er å gjøre hverdagen til maskin- og tavlebyggere enda mer effektiv og digital. Med prediktive alarmer får brukerne nå bedre oversikt over applikasjonens status og kan starte nødvendige tiltak for å unngå driftsstans på maskinene. Valget av applikasjon- og systemkonfigurasjon er forenklet, prosjekteringsoppgaver er automatiserte og tar kortere tid. Maskinens installasjonsfase blir også raskere.

TeSys island heldigital motorstarter støtter automatiseringsfeltbusser som Ethernet /IP, Modbus TCP, Profinet og Profibus. Den er lett integrert i EcoStruxure™ Machine Expert av Schneider Electric samt Rockwells Studio 5000 og kan enkelt integreres i tredjeparts TIA-portaler.

Les om flere produktnyheter

Vil du ha flere nyheter fra onn:time?
Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Onninen Logo