Ny kontroller gjør xComfort-installasjoner til en lek

Ny kontroller gjør xComfort-installasjoner til en lek

3 min

Enten du er en ny eller erfaren xComfort-installatør vil xComfort Bridge fra Eaton gjøre hverdagen enklere.

Nye xComfort Bridge fra Eaton styrer alle boligens lyskilder via en app på smarttelefon eller nettbrett.

Produktet har mange fordeler, også for deg som installatør. Enheten er svært enkel å installere og krever ingen ytterligere konfigurasjonsprogramvare. Alt du trenger å gjøre er å installere en av Eaton sine forhåndsprogrammerte Go Wireless-pakker, dimmeaktuatorer eller bryteaktuatorer.

Konfigurasjonen fullføres enkelt via Eaton-appen xComfort Bridge – som også fungerer som kontrollpanel for alle boligens lyskilder.

Fleksibel lysstyring av hele hjemmet

Enheten er kompatibel med xComfort lysstyring fra Eaton. Den styrer aktuatorer for både downlights og fastmonterte lamper, og kommer med funksjoner for ulike stemningsmodus.

Kunden kan bruke appen til å konfigurere og kontrollere lysene trådløst på enhetnivå, sonenivå eller via scener. Både rom, enheter og scener kan endres og justeres direkte i appen.

Produktbilde av xComfort Bridge
FLEKSlBEL: xComfort Bridge er kompatibel med xComfort lysstyring fra Eaton.

Med den nye DIY-programmeringen kan bruker legge til nye smarte LED-dimmere, brytere og pluggbare aktuatorer. Man kan enkelt skanne disse inn med strekkode via mobil og nettbrett, eller finne nye enheter via appen og modusknapp på aktuator.

Med xComfort Bridge kan du raskt utvide til smarthus på en måte som er rask, enkel og skalerbar. Appen finner du i App Store og Google Play.

Effektiv lysstyring: xComfort Bridge gjør det enkelt og komfortabelt og skru av og på lys i alle rom samtidig.

Les om flere produktnyheter

Vil du ha flere nyheter fra onn:time?
Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Onninen Logo