Ny universalkapsling fra Schneider Electric

Ny universalkapsling fra Schneider Electric

1 min

Installasjonsmateriell utendørs eller på våtrom? Ikke noe problem nå lenger - denne nye universalkapslingen har IP44 og lokket er fjærbelastet for god brukervennlighet.

 

Nye Exxact universalkapsling IP44 er en problemløser som gjør det enkelt å montere produkter i områder der det tidligere ikke var mulig. Hvis du eksempelvis ønsker å montere en dimmer eller et USB-uttak på badet, er du ikke lenger begrenset av produktets beskyttelsesgrad takket være den nye kapslingen.

-Valg og plassering av installasjonsmateriell utendørs eller i våtrom, har alltid vært en utfordring fylt med kompromisser. Dette har som regel resultert i at produkter blir plassert upraktisk i forhold til betjening. Som en av verdens ledende produsenter i vår bransje, bestemte vi oss for å gjøre noe med dette, forteller Zoran Kalelic,produktsjef i Schneider Electric.

Kapsling IP44 passer i både 55×55 mm og 71×71 mm standardsystemer, slik som Exxact, System M og System D. Maks innvendig høyde med lukket lokk er 24 mm. Kapslingen kan monteres i standard veggboks, eller utenpåliggende ved bruk av Exxact IP44 påveggskappe (el-nummer: 1481037). Lokket er fjærbelastet, slik at beskyttelsesgraden alltid bevares når det monterte produktet ikke er i bruk. Samtidig er designet attraktivt og betjeningsvennlig, noe som gjør at kapslingen passer godt inn i både moderne og klassiske boliger og næringsbygg.

Stikkontakt med blankt lokk med vannsprut utenpå.

DEKK TIL: med praktisk fjærbelastning vil kapslingen lukke seg automatisk.

Typiske bruksområder er våtrom og fuktutsatte omgivelser. Eksempler på produkter som passer i kapslingen er USB-uttak, dimmere, trådløse brytere, displayer og diagonale stikk. Kapslingen leveres komplett med IP44-tetning og overgangsramme til 55×55. Kapslingsgraden er IP44 med lukket lokk og IP20 med åpent lokk.

-Vårt fokus har alltid vært å tilby installatører og sluttbrukere de beste løsningene. Samtidig må vi bevare fokuset på miljøaspektet, noe som er viktig i vår felles kamp for en bærekraftig fremtid, avslutter produktsjefen.

Du vil kanskje også lese

Vil du ha flere nyheter fra onn:time?
Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Onninen Logo