Nye dusjkabinett fra Porsgrund med høy kvalitet og smart design

Nye dusjkabinett fra Porsgrund med høy kvalitet og smart design

Med moderne profiler og smarte funksjoner er de nye Porsgrund Showerama-dusjkabinettene enkle å montere, justere, bruke og rengjøre.

Nye Porsgrund Showerama 10-5 kommer i to modeller: én med en plassbesparende pentagonal form, og én med et mer romslig, firkantet design. Den pentagonale modellen fås i både luksuriøs Comfort-modell og en Classic-modell.

Nye, innovative detaljer

Dusjkabinettet har nye, innovative detaljer som gjør badet mer elegant og funksjonelt. Takdusjen kommer med et stort dusjhode, i tillegg til en hånddusj som enkelt kan justeres til den høyden man måtte ønske. Det integrerte blandebatteriet er enkelt å betjene, selv med såpete og våte hender.

Produktbilde, Showerama fra Porsgrund
Porsgrund Showerama i både pentagonal form (Comfort og Classic) og firkantet form.

Utviklet med tanke på enkel rengjøring

Med færrest mulig skjøter og skruehull og ingen bruk av silikon, er de glatte flatene superenkle å rengjøre. I tillegg til en rengjøringsvennlig og integrert hårsil i sluket, kommer dusjkaret med fastmonterte hjul, slik at det enkelt kan rulles frem når man ønsker å gjøre rent bak dusjen.

Dusjene kan leveres i både hvite profiler og aluminiumprofiler. Videre kan man for begge modeller selv velge om man ønsker klart glass over hele dusjen, eller om man ønsker en kombinasjon av klart glass foran og frostet på baksiden.

Porsgrund Showerama:

  • Størrelse: 90x90x215 cm.
  • Dusjkabinettet (både firkantet og pentagonal) leveres komplett med dusjkar i kunstmarmor, integrert blandebatteri, dusjsett med takdusj og regulerbar hånddusj.
Les om flere produktnyheter

Vil du ha flere nyheter fra onn:time?
Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Onninen Logo