Nyhet: Smarte panelovner med separat termostat

Nyhet: Smarte panelovner med separat termostat

De nye ovnene fra Glamox har fleksible løsninger kundene dine vil sette pris på.

Glamox lanserer to panelovner med valgfri termostat som tillater tidsstyring av temperaturnivå i løpet av dagen og uken. Dette er en fleksibel løsning som gir sluttbruker mulighet til å velge riktig termostat for sitt behov. Ovnene kan utstyres med Wi-Fi termostat som tillater varmestyring fra smarttelefon.

  • Glamox H40 har et minimalistisk design som passer inn i alle hjem. Ovnen leveres i ulike størrelser, høyder og wattstyrker – og er tilgjengelig i fargene hvit, grå struktur og sort.
  • Glamox H60 er en eksklusiv panelovn med herdet glassfront. Denne modellen finnes i høy og lav versjon, og med ulike wattstyrker.

Bonus: Det øvre veggfestet på ovnene kan enkelt løsnes og vippes fremover, for enkel rengjøring.

Rom med grå vegger og gulv, lys trebenk og panelovnen Glamox H60 på vegg.
ELEGANT: Glamox H60 kan trygt anbefales til interiørbevisste kunder. Ovnen har utvendig herdet glass og lett avrundede hjørner. På bildet ser du modellen H60.

Tips: Dersom du skal montere flere ovner i et rom, kan du bruke en slavemodul som styrer flere ovner samtidig.

Enkel montering

Panelovnene fra Glamox leveres med veggbrakett og monteringsboks for veggfeste. Tilkoblingsboksen kan flyttes sideveis for å tilpasse kabelinngangen.

Ovnene kommer med 5 x 6 millimeter tilkoblingsklemme i koblingsboksen for fast montering. Begge modeller leveres med kabel og plugg som kan kobles til tilkoblingsboks for fast installasjon eller installasjon rett i stikkontakten.

Les om flere produktnyheter

Vil du ha flere nyheter fra onn:time?
Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Onninen Logo