Nyhet: Termostatene MTC3 og MWD5 i trendy svart

Nyhet: Termostatene MTC3 og MWD5 i trendy svart

2 min

Microtemps populære termostater er endelig tilgjengelige som komplette produkter i trendfargen svart matt.

Termostatene MTC3 og MWD5 fra Microtemp kommer nå som komplette produkter i den stilrene fargen svart matt. De er enkle å montere og bruke, og tilbyr kundene smarte funksjoner som frostsikring og energieffektiv styring.

Kombiner termostatene med de elegante designrammene fra Gira i svart matt for et flott sluttresultat.

MTC3 har et stort, lettlest display med bakgrunnslys som slår seg på ved betjening, og automatisk av etter 30 sekunder. Den har innebygd timer for sparetemperatur og 4 valgfrie spareprogrammer for energieffektiv styring.

Sort termostat

MWD5 WiFi er en smart digital urtermostat med stor touchskjerm i farger og norsk meny. Den styres enkelt med app for iOS og Android, og er kompatibel med Google Home-appen og stemmestyring via Google Assistant. Termostaten tilbyr spareprogram med inntil 6 hendelser per døgn, dobbelt følersystem, lærefunksjon og åpent vindu-funksjon.

Svart termostat med temperatur-display som viser 21 grader.
BONUS: MWD5 WiFi er kompatibel med en rekke gulvsensorer og er spesielt godt egnet for parkett og flis- eller steingulv.

Enkel montering

Microtemps termostater monteres raskt og enkelt i standard veggboks eller direkte på veggen med påveggskappe. I standard veggboks bygger MTC3 kun 18mm inn, og MWD5 bygger kun 22 mm inn.

MWD5 installeres med bare 5 trykk, og valgfri tilkobling til WiFi og app gjøres enkelt via veiledningen i appen.

Svart lysbruter på grå vegg
ENKEL MONTERING: Kan monteres i standard veggboks, eller med påveggskappe.

Gira E2 designrammer i svart matt fra kvalitetsprodusenten Gira har et markant design og en elegant overflate som passer utmerket til termostatene fra Microtemp. Rammene er laget i bruddsikker, UV-bestandig termoplast og er en del av Gira System 55. Gira E2 svart matt gir mange monteringsmuligheter og er tilgjengelig med 1 hull, 2 hull, 2 hull åpen, 3 hull, 4 hull og 5 hull.

Du vil kanskje også lese

Vil du ha flere nyheter fra onn:time?
Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Onninen Logo