Nyhet: Vanntett inntaksskap med prefabrikkert stamme

Nyhet: Vanntett inntaksskap med prefabrikkert stamme

2 min

Det nye inntaksskapet fra Roth har alle de samme fordelene som gulvvarmeskapene, og leveres med en prefabrikkert stamme som gjør monteringen enklere.

Roth tilbyr nå et nytt kvalitetsskap med en stamme av premonterte kjente merkevareprodukter. Inntaksskapet har samme design og utforming som gulvvarmeskapene for innbygging, og tilbyr mange fleksible løsninger og fordeler for både kunde og montør.

Inntaksskapet leveres med justerbare fordelerfester, og prefabrikkerte universal gumminipler oppe og nede som dekker glatte og korrugerte Roth-rør fra 10 til 34 mm. Roth QuickBox overløp for drenering gir mulighet for både 25 og 28 mm varerør, og man kan montere ekstra skinner for ekstra fordelere for tappevann eller gulvvarme. Det er også stor fleksibilitet for montering av ønsket vannmåler, og inntaksstammen kan justeres opp og ned i skinnen.

Dersom det skulle oppstå en lekkasje, dreneres vannet ut i rommet med sluk, og en gjennomsiktig PVC-sprutgardin forhindrer at vannet spruter ut av skapet. Veggboks for overløp med siklemikk følger med. Roths vanntette inntaksskap sammen med Roth Multiplex® rør og fittings er godkjent i henhold til de strengeste kravene for tette og sikre vanninstallasjoner (NT VVS 129 og som en del av TG2556).

Ferdigmontert stamme gjør monteringen enklere
Den praktiske skapstørrelsen gjør det mulig å samle og skjule all rørinstallasjon på en diskré måte i veggen. Den prefabrikkerte stammen gjør installasjonen rask og effektiv, og inneholder de nødvendige produktene for installasjon av forbruksvann. Stammen inneholder trippelventil (kuleventil, sil, tilbakeslagsventil), reduksjonsventil, passtykke for vannmåler og magnetvent, T-rør og kuleventil på toppen.

Inntaksskapet fra Roth leveres også i en praktisk emballasje som sikrer at ingen deler blir ødelagt før montering. Dør og ramme i stål er pakket separat i egen emballasje som leveres i samme eske som skapet, så du slipper å bekymre deg for at delene blir skadet under transport eller under byggeperioden.

Inntaksskap fra Roth:

  • Dimensjoner: 1150 x 550 x 165 mm
  • For skjult montering i vegg
  • Prefabrikkert stamme
  • Prefabrikkerte universal gumminipler
  • Justerbare fordelerfester
  • Sprutgardin i gjennomsiktig PVC
  • Fleksible skinner for enkel klamring
  • Godkjent etter de strengeste krav for tette og sikre vanninstallasjoner
Les om flere produktnyheter

Vil du ha flere nyheter fra onn:time?
Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Onninen Logo