Nytt system for eldistribusjon i TN-nett

Nytt system for eldistribusjon i TN-nett

3 minutter

Schneider Electric lanserer et nytt modulært system for elektrisk distribusjon i TN-nett, med fenomenal ytelse og effektivitet.

Sikkerhet, effektivitet og tilkobling av tavler for bygg i alle størrelser er noen av fordelene med nye Acti 9 fra Schneider Electric. Det nye systemet for elektrodistribusjon i TN- nett er utviklet for rådgivende ingeniører, tavlebyggere og personell som drifter og vedlikeholder eldistribusjonstavler – med grunnlag i EcoStruxureTM IoT-teknologi.

– Dette er et komplett system som omfatter automatsikringer, jordfeilmoduler, jordfeilautomater og samleskinner opp til og med 40 A, forteller Odd Arvid Kleven, Offer Manager i Schneider Electric Norge.

Systemet er tids- og plassbesparende takket være modulkomponenter som er optimalisert for tavlebygging, -installasjon og -vedlikehold.

Odd Arvid Kleven, Offer Manager i Schneider Electric Norge viser fram nyheten Acti 9 iC40 i kontorlandskap.
NYTT FAMILIEMEDLEM: Odd Arvid Kleven har jobbet tett på lanseringen av iC40-systemet som nå er et fullverdig medlem av Acti 9-familien.

– Acti 9 iC40 styrker også kjernefordelene til den eksisterende Acti 9 iC60-serien, med nye funksjoner i tillegg, opplyser Kleven.

Forenkler tavlebygging og systeminstallasjon

Acti 9 iC40 er et effektivt system som forenkler tavlebygging og systeminstallasjon. Optimaliserte komponenter som vertikal distribusjonsblokk gir kortere montasjetid, samtidig som oppgraderinger og ettermontering i eksisterende tavler skjer på en enklere og mer kostnadseffektiv måte.

Bedre synlighet for bedre sikkerhet

Synlighet betyr effektivt vedlikehold og betjening. Det nye Acti 9 iC40- systemet er utstyrt med VisiTrip, en genial feilutløsningsindikator som sørger for rask service på stedet – men det er mer. VisiSafe er en tydelig grønn stripe som forsikrer om at kursen er utkoblet.

– Rask og enkel identifisering av utkoblet utstyr bidrar til å synliggjøre sikkerhet og sørger for raskere igangkjøring ved utkobling som følge av feil i anlegget, forklarer Kleven.

– Ytelsen er uovertruffen

Acti 9 iC40-systemet er en nettilkoblet løsning som utnytter EcoStruxure-teknologi for å gi driftspersonell og bedriftseiere muligheten til å tilby analyser og tjenester som gir bedre oversikt og kontroll.

PowerTag-sensorer overvåker energiforbruk trådløst og i sann tid, slik at operatørene kan overvåke belastninger uavhengig av byggets størrelse, og hvor enn det befinner seg.

Gjennom programvaren EcoStruxure Facility Expert får man varsler på mobil og PC som gir mulighet for prediktivt vedlikehold.

– Acti 9 iC40 utnytter designekspertisen vi har ervervet gjennom fem generasjoner av modulbaserte elektrodistribusjonssystemer, og det erstatter iDPN-serien. Systemet er enkelt å installere, vedlikeholde og oppgradere, og ytelsen er uovertruffen, avslutter Kleven.

Les om flere produktnyheter

Vil du ha flere nyheter fra onn:time?
Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Onninen Logo