Oppdag markedets nye veggboks

Oppdag markedets nye veggboks

2 min

Markedet har lenge vært sulten etter en større, raskere og mer stabil veggboks. Nå er den endelig her – den universelle veggboksen som gjør hverdagen enklere for montøren.

De røde veggboksene fra ELKO er fra før et meget kjent produkt i bransjen. Nå, etter 20 år med produktet på markedet, gjør ELKO store oppgraderinger. Målet har hele tiden vært å skape den mest universelle, fremoverlente og brukervennlige boksen på markedet.

Med Flexi+ veggboks skaper ELKO en enklere hverdag for montøren og med det et bedre sluttresultat for sluttbrukeren.

et rent produktbilde av elko veggboks festet i et trebord.
GODT FESTE I TRANGE KÅR: Veggboksen fra Elko med stabilt stenderfeste.

Hva er nytt?

Veggboksen er utviklet som et resultat av et grundig samarbeid med håndverkere i bransjen. ELKO har fått flere gode tilbakemeldinger fra elektrikere de siste årene, og gjennom en mengde produkttester har de nå endelig et produkt som oppfyller alle behovene i markedet.

Størrelse: Veggboksene er 25 prosent større, noe som gir bedre plass til flere koblinger. Styreenheter og elektroniske enheter får som følge økt levetid.

Hybridringen: Veggboksen kommer med en hybridring fra 9mm. I tillegg kommer ringen med en smart låsefunksjon som roteres 45 grader for å feste og åpne, fremfor å skru ringen «ut i evigheten».

Integrert skjøtestykke: Alle sidene på boksen er utstyrt med spor som gjør det mulig å lage bokskombinasjoner uten behov for skjøtestykke. Dette bidrar til en effektiv og sikker boksinstallasjon.

I tillegg kommer veggboksen med mindre designendringer som gjør det enklere å montere, håndtere stusser, samt sikre en solid installasjon med stabilt stenderfeste.

Se video av Flexi+ her.

Les om flere produktnyheter

Vil du ha flere nyheter fra onn:time?
Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Onninen Logo