Oppgrader fra smart hus til trygt hjem

Oppgrader fra smart hus til trygt hjem

mTouch Home er et totalkonsept for nybygg og rehabilitering som gir bruker full kontroll over alle viktige funksjoner i eget hjem.

Produktserien som leveres av CTM Lyng er blant annet utviklet for å gjøre det mulig å bo hjemme og betjene egen bolig når livet endrer seg. Produktene i serien har intuitivt brukergrensesnitt og enkel og rimelig oppgradering fra standard funksjoner til system.

mTouch Home består av flere produkter, blant annet mTouch sparebryter som er et av markedets enkleste, mest bruker- og monteringsvennlige trådløse styringspanel. Panelet har funksjoner som Hjemme, Borte og Ute, eller Natt og Dag, for enkel overordnet styring av alle tilkoblede funksjoner som sikrer komfort, høy sikkerhet og lavt strømforbruk.

Sparebryteren kan enkelt programmeres til å styre sikkerhetsstikk og vann med samme tastetrykk som lys og varme. Panelet kan monteres hvor som helst og har en rekkevidde på opptil 30 meter.

Enkel lysstyring

Trådløs lysstyring er luksus for noen og en nødvendighet for andre. Med mTouch® Dim har du full kontroll over lyset i hele boligen. Panelet har en stor LCD-skjerm som viser innstilt lysnivå og justeres med touch-knapper. mTouch Dim har har selvforklarende meny for justering av innstillinger som maks- og minimumsnivå, tenningsnivå, tid og dato, romnavn, stegdimming og mye mer.

Trådløs regulering av varme

mTouch® One er en trådløs termostat med stor LCD-skjerm og touch-knapper som viser nøyaktig temperatur i boligen. Denne varianten har blant annet nattsenkingsfunksjon, frostsikring, ukeur og Zzilentfunksjon. I likhet med de andre produktene i mTouch-serien har denne en selvforklarende meny og valgfri farge på skjermbakgrunn og tekst.

mTouch® One har dessuten tastelås og parkettfunksjon samt innstilling av makstemperatur for høy sikkerhet og kontroll på strømforbruket.

Alle mTouch-produktene snakker samme språk og styres via sparebryter og smarttelefon. Med mTouch kan bruker varsle alarmer fra mKomfy komfyrvakter og vannstopp-systemet Aqua Xpress til appen eller andre systemer. Man kan svært enkelt legge til eller fjerne produkter og funksjoner når som helst.

Les om flere produktnyheter

Vil du ha flere nyheter fra onn:time?
Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Onninen Logo