Profesjonell innregulering av radiator- og gulvvarmesystemer i privatboliger

Profesjonell innregulering av radiator- og gulvvarmesystemer i privatboliger

Med Grundfos sin ALPHA Reader og GO Balance-app blir du ledet gjennom hvert trinn i innreguleringsprosessen – enkelt og effektivt.

Grundfos har oppgradet det effektive ALPHA 2-systemet for boligoppvarming. Systemet lar deg enkelt innregulere et to-rørsradiatorsystem og gulvvarmeanlegg på en rask og profesjonell måte.

 

Sparer penger på strøm og oppvarming

Det oppgraderte ALPHA2-systemet består av en ALPHA2-pumpe, ALPHA Reader og Appen Grundfos GO Balance. Samlet får du et profesjonelt verktøy som kan innregulere radiatorer og gulvvarmesystemer i privatboliger, basert på sanntidsdata.

ALPHA Reader leser ganske enkelt data fra pumpen og sender det til en smarttelefon eller et nettbrett, hvor Grundfos GO Balance-appen samler dataene og veileder deg trinnvis gjennom innreguleringsprosessen. Med et profesjonelt innregulert varmesystem som dette får kundene ikke bare stabil og komfortabel oppvarming i alle rom, de sparer også penger på både strøm og oppvarming.

Fagperson som bruker ALPHA2-systemet, montert på rør.

Innregulering – raskt og enkelt

Slik gjør du:

  1. Last ned Grundfos Go Balance-appen på mobilen din, eller på et nettbrett.
  2. Installer ALPHA2-pumpen, åpne appen og følg den trinnvise veiledningen.
  3. Følg de enkle installeringsinstruksjonene du får, og fest ALPHA Reader til pumpen.
  4. Skru igjen alle termostatventilene i huset (også ventilene til gulvvarme og andre varmekomponenter i systemet). Appen blir nå nullkalibrert, og du er klar til å starte selve måleprosessen.
  5. Begynn med det første rommet i huset, for eksempel entreen. Skriv inn dataene som appen ber om, slik som størrelsen på rommet, og radiatorenes størrelse og type. Appen måler nå mengde og trykkhøyden for denne radiatoren. Dette rommet er nå ferdig, og du kan gå videre til neste rom.
  6. Gjenta denne prosessen med alle rom i boligen. Deretter måler appen vanngjennomstrømningen, og du er klar til å innregulere systemet.
  7. Appen viser deg nå hvordan du innregulerer hver av de forhåndsinnstilte ventilene på radiatorene. Når denne prosessen er fullført for hele huset, er alle radiatorer ferdig innregulert.
  8. Når innreguleringen er ferdig, genererer appen en rapport. Rapporten inneholder full dokumentasjon for innreguleringen, samt opplysninger om huseier og montør. Du kan raskt og enkelt signere den, og enten lagre rapporten eller sende den til kunden.

Også oppgradert ALPHA 3

ALPHA3 kommer også med en oppgradering. Neste generasjon sirkulasjonspumper for privatboliger, og den første Grundfos sirkulasjonspumpen med Bluetooth, har nå blitt enda mer intelligent. Les mer om produktet her.

Les om flere produktnyheter

Vil du ha flere nyheter fra onn:time?
Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Onninen Logo