Schneider Electric lanserer to nye jordfeilbrytere

Schneider Electric lanserer to nye jordfeilbrytere

2 min

Fellesbetegnelsen for de to jordfeilbryterne er Acti 9 iIDType B, der den ene (EV) er utviklet spesifikt for elbillading og den andre (SI) er utviklet for motordrifter med frekvensomformer.

Acti 9 iID B type EV

Acti 9 iID B type EV er jordfeilbryteren som er spesifikt produsert for elbillading-infrastruktur. For kommersielle bygninger med løsninger for kontroll og overvåking, er Acti 9 iID B type EV perfekt. Her er det en topolet utførelse i motsetning til tidligere, og jordfeilbryteren går helt ned til 16 ampere.

Jordfeilbryteren er kompatibel med PowerTag og kan også brukes i HVAC-applikasjoner (varme/ventilasjon/luftkondisjonering), løfteapplikasjoner og avbruddsfri strømforsyning. Gjennom PowerTag og tilhørende Smartlink fungerer jordfeilbryteren sammen med Schneider Electrics nettsky-applikasjoner EcoStruxure Facility Expert og EcoStruxure Facility Advisor.

Visitrip-/Visisafe-beskyttelsen og kompatibiliteten med Acti 9-systemet samt Acti 9s tekniske ytelse ved lave og høye temperaturer gjør disse produktene ideelle for krevende industrielle applikasjoner.

Acti 9 iID B type SI

Acti 9 iID B type SI jordfeilbryter for industrielle applikasjoner er spesielt viktig for å beskytte mennesker når frekvensomformeren er koblet til nettverket og fungerer «normalt». SI er superimmun, og mer motstandsdyktig mot forstyrrelse, slik at man får mindre uønsket utkobling. Dette gir en sikrere drift enn tradisjonelle Type B jordfeilbrytere.

For pumpeapplikasjoner, som i vann og avløp og akvakultur, anbefaler Schneider Electric jordfeilbryter Acti 9 iID B type SI kombinert med ARA, en liten motor som kan monteres sammen med Acti 9-sikringer og jordfeilbrytere. Med ARA-motoren får man fjernbetjent sikringen eller jordfeilbryteren. Denne løsningen er kun tillatt i installasjoner for sakkyndig betjening.

Acti 9 iID B type SI jordfeilbrytere er testet og validert i kombinasjon med frekvensomformere og lange kabler.

Les om flere produktnyheter

Vil du ha flere nyheter fra onn:time?
Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Onninen Logo