Sikker, funksjonsrik og stilren: Denne komfyrvakten bør du sjekke ut

Sikker, funksjonsrik og stilren: Denne komfyrvakten bør du sjekke ut

Den nye takmonterte komfyrvakten mKomfy Hybrid fra CTM Lyng gir en pålitelig overvåking av platetoppen. I tillegg gir den deg fleksibilitet til å velge ulike alternativer for strømforsyning, monteringsmuligheter og design.

Komfyren er den største årsaken til brann i hjemmet. En komfyrvakt er en enkel og effektiv sikring mot dette, og er også et krav i alle elektriske anlegg fra 2010 eller senere.

Med mKomfy Hybrid får du en pålitelig overvåking av platetoppen. SafeSense-teknologi sørger for at sensorene effektivt detekterer varme og kutter strømmen dersom bruker ikke gir en bekreftelse. Også dersom platen som er i bruk er delvis tildekket. Den takmonterte komfyrvakten er både utstyrt med timer-funksjon og vakt for høy temperatur.

Stor valgfrihet

mKomfy Hybrid kan plasseres inntil tre meter over gulvet (210 cm over platetopp) eller i hette. Du har også anledning til å velge strømforsyningen som passer best i installasjonen eller for brukeren: Velg mellom batteri (3xAA) eller USB-tilkobling.

I tillegg kan brukeren velge farge og design på komfyrvakten slik at den ikke er et irriterende element på et ellers stilrent kjøkken. Med valgfrihet i design kan man derimot få en komfyrvakt som blir en naturlig del av resten av interiøret.

 Flere funksjoner:

  • Enkel i bruk – kun én knapp
  • Mulighet for innstilling av brukstid/timer
  • Mulighet for å koble til ekstern bryter ved montering
  • Kan utvides med ekstra tilbehør for spesielle behov

mKomfy Hybrid produktbilde

Les om flere produktnyheter

Vil du ha flere nyheter fra onn:time?
Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Onninen Logo