Skjerper fokus på KNX med ny serie

Skjerper fokus på KNX med ny serie

Schneider Electric oppgraderer porteføljen sin med nye, brukervennlige og flerfunksjonelle produkter.

Schneider Electric har en stor portefølje med KNX-løsninger som er enkle å planlegge, installere og betjene.

Nå gjennomfører selskapet en omfattende oppdatering av KNX-porteføljen. SpaceLogic KNX er en serie med intelligente, kompakte og monteringsvennlige produkter som sørger for cybersikkerhet i installasjonen.

– Med SpaceLogic KNX tilbyr vi et oppdatert produktspekter til KNX-markedet. Uansett om det gjelder store bygninger, mindre næringsbygg eller boliger, finner du produkter til prosjektet i den nye porteføljen vår, forteller Karen Rein, produktsjef for KNX-segmentet i Schneider Electric i Norge.

Karen Rein, produktsjef KNX-segmentet i Schneider Electric i Norge viser fram nytt produkt.
SPACELOGIC: Karen Rein er norsk produktsjef for KNX-segmentet til Schneider Electric. På bildet ser du en bryter- og persienneaktuator med master og slaveenhet koblet sammen.

Oppdatert og optimalisert produktspekter

Det nye navnet er ikke den eneste nyheten Schneider har å by på. Hele sortimentet blir oppdatert med nyutviklede produkter, som har flere funksjoner og som er enda enklere å jobbe med.

Produktene har hovedfokus på tre ting:

  • Brukervennlighet: Det skal være enkelt å jobbe med SpaceLogic KNX
  • Fleksible produkter og løsninger
  • Svært god kundeservice

Rein forteller at SpaceLogic KNX-sortimentet blant annet gir muligheten for moduloppbygning med master- og slaveenheter, verktøyfri installasjon og rask konfigurering via programvaren ETS eller eConfigure.

Høy sikkerhet med SpaceLogic KNX Secure

Lanseringen av de nye produktene i SpaceLogic KNX vil skje gradvis. Felles for hele serien er støtte for KNX data Secure, og at produktene lever opp til de høyeste krypteringsstandarder som ISO/IEC18033-3, AES 128 og EN50090-4-3.

– Kundenes fokus på cybersikkerhet øker, og med SpaceLogic KNX imøtekommer vi kravene til høy sikkerhet, presiserer Karen Rein.

De første produktene i serien SpaceLogic KNX er systemkomponenter som IP-grensesnitt og linje-/områdekobler. Enhetene skiller seg ut med kompakt design med forbedret plassering av kommunikasjonsporten, høy nedlastingshastighet og optimal sikkerhet.

I tillegg lanseres ny dimmeaktuator, bryter/persienneaktuator, master- og slaveenheter. Det kommer en ny DALI Gateway Pro, strømforsyninger og HVAC aktuator.

Produktene er nå tilgjengelige hos Onninen.

Les om flere produktnyheter

Vil du ha flere nyheter fra onn:time?
Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Onninen Logo