Slitesterk halogenfri PUR-kabel

Slitesterk halogenfri PUR-kabel

2 min

H05/H07 BQ-F Sub4® ABYSS 100 fra Elis Elektro er en svært slitesterk PUR-kabel som kan brukes i de fleste situasjoner hvor gummikabel ikke holder mål.

Den halogenfrie kabelen H05/H07 BQ-F Sub4® ABYSS 100 fra Elis Elektro er en svært robust og bevegelig kabel. Den kan brukes til mange forskjellige formål, tåler tøffe omgivelser og egner seg godt i mange situasjoner hvor en standard gummikabel ikke strekker til.

Purkabelen passer for eksempel utmerket som kabel i håndholdt elektroverktøy, tilførselskabel til flyttbart utstyr innen verkstedindustrien, kontrollkabel på maskinutstyr og som bevegelig skjøtekabel. Ettersom kabelen er UV-bestandig og værbestandig, kan den også brukes i for eksempel jordbruk, bryggeanlegg eller fiskeoppdrettsnæringen.

Kan senkes til 100 meters dybde

Den slitesterke purkabelen kan brukes både innendørs og utendørs i et temperaturområde fra -40 °C til 90 °C. Den solide konstruksjonen gjør at denne kabelen kan brukes i både fuktige, tørre og tøffe omgivelser med skiftende og røffe nordiske vær- og vindforhold.

Kabelen tåler både ferskvann og saltvann, og den kan senkes ned til 100 meters dybde. Den er også resistent ovenfor mikroorganismer, hydrolyse, UV-stråling, ozon, oksygen, oljer, fett og bensin. Den er laget med tverrbundet lederisolasjon (crosslinked) som sørger for at den er fleksibel i hele temperaturområdet, og den fungerer fint i både faste og bevegelige installasjoner.

Du vil kanskje også lese

Vil du ha flere nyheter fra onn:time?
Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Onninen Logo