Smart og trådløs varmestyring fra Eaton

Smart og trådløs varmestyring fra Eaton

Interessen for smarthus har eksplodert. Med Eatons GoWireless-produkter kan man enkelt teste ut smarthusløsninger, ett rom av gangen. Nå lanseres også en ny løsning for styring av elektrisk varme.

Wireless Heating er det nyeste tilskuddet i Eatons smarthusserie GoWireless. Dette er en startpakke som lar deg styre varmefolie, varmekabler, panelovner og IR-varmere i alle husets rom via display. Produktet kommer ferdig programmert med ukeprogram som sikrer at oppvarmingen er så energieffektiv som mulig. For eksempel ved at temperaturen automatisk senkes på natten. Har du xComfort-sentralenheten kan du også styre temperaturen fra mobilen.

Smarthus på 1-2-3

Eaton-serien GoWireless tilbyr en enkel innføring i smarthusteknologi. Forbruker kan selv bestemme om de ønsker smarte løsninger i kun ett rom eller i hele huset. Det er også enkelt å oppgradere med flere pakker for flere funksjoner etterhvert.

GoWireless består av flere smarte startpakker. I tillegg til Wireless Heating, inneholder serien startpakker for enkel styring av belysning, solskjerming og ventilasjon.

Som navnet tilsier er løsningene trådløse, noe som gjør at produktene kan installeres i hjemmet uten at forbruker trenger å irritere seg over nye ledninger. I tillegg er de enkle å installere for elektrikere. Uten behov for boring eller ekstra kabling, er dette en tidseffektiv installasjon som gjør at elektrikere får tid til å gjøre flere prosjekter på kortere tid. GoWireless-systemet kommer også med en forhåndsprogrammert aktuator og trådløs trykknapp, og kan monteres på alle overflater, og glass.

Alle produktene inngår i Eatons helhetlige xComfort-system. Dette det mest utbredte systemet for smarthus i Norge med over 3000 godkjente installatører over hele landet.

Dette er GoWireless startpakkene fra Eaton:

GoWireless Heating – NY: Trådløs temperaturføler med av typen RC-Touch med display, romføler og fuktmåler, samt inngang for gulvføler. Pakken kommer med 10A varmeaktuator med PWM-regulering og energimåling.

GoWireless Switch All: Trådløs bryter til å skru av og på lys i alle rom. Pakken kommer med en 10A bryteaktuator.

GoWireless Second Switch: Bryter og 10A bryteaktuator for lysstyring med binærinngang for bruk av konvensjonell bryter sammen med trådløs bryter som endevender-funksjon.

GoWireless Dim All: Trådløs bryter og 250W universal dimmeaktuator for lysstyring.

GoWireless Shading: Trådløs bryter og persienneaktuator for 230V solskjerming.

GoWireless Ventilation: Trådløs bryter og aktuator med tre forskjellige hastighetstrinn for regulering av ventilasjon.

Les om flere produktnyheter

Vil du ha flere nyheter fra onn:time?
Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Onninen Logo