Smarte ladeløsninger for elbil

Smarte ladeløsninger for elbil

3 min

Ladeløsninger for elbil er et satsingsområde for Onninen. EVlink-produktene fra vår samarbeidspartner Schneider Electric sørger for at norske elbileiere kan våkne med fulladet batteri hver eneste dag.

Hver andre bil som ble solgt i Norge i 2017 var enten en elbil eller en ladbar hybrid. Andelen slike biler vil bare fortsette å øke, og tilgang på ladepunkter er avgjørende for at forbrukere skal velge å gå elektrisk når de investerer i bil.

Bileiere vil lade bilen hjemme

Godt utbygde offentlige ladenettverk er viktig, men norske elbileiere ønsker også å kunne lade bilen hjemme. EVlink-produktene møter dette behovet, og gir bileiere mulighet til å styre effekten i anlegget slik at man ikke risikerer overforbruk, økte kostnader eller uønsket utkobling.

– En fordel med disse løsningene er dynamisk energistyring som analyserer og tilpasser seg det øvrige strømforbruket i bygget. Dette sørger for at ladestasjonen hele tiden utnytter tilgjengelig effekt på best mulig vis, slik at bilene blir fulladet så raskt som mulig uten at det går utover andre applikasjoner, forteller Erik Pfister, Category Manager Electrical i Onninen.

Få en enkel energistyring

Bestselgeren EVlink Wallbox er en vanntett (IP54) og robust ladestasjon, som kommer i pakke med jordfeilbryter klasse B og sikring. De nyeste og smarteste EVlink-løsningene kan fjernstyres med smarttelefon og låses eller åpnes med RFID-brikke eller nøkkel.

Fastmontert: EVlink Wallbox er en elbillader med fastmontert ladekabel

Elbilladere til større systemer

Onninen leverer frittstående ladeløsninger for privatpersoner i enebolig og rekkehus, men også smarte ladeløsninger til borettslag, parkeringshus og næringsbygg. Onninen har ladere, kabler, anleggskonsepter og alt som trengs for elbillading.

Det stilles stadig sterkere krav til blant annet borettslag og offentlige parkeringssoner om å ha tilstrekkelig elbillading tilgjengelig for dem som ønsker det. Dette er derfor et marked Onninen vil prioritere i tiden som kommer.

Du vil kanskje også lese

Vil du ha flere nyheter fra onn:time?
Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Onninen Logo