Teleskopstigen TLP gjør arbeidsdagen litt enklere

Teleskopstigen TLP gjør arbeidsdagen litt enklere

2 min

Den nye teleskopstigen TLP fra Wibe Ladders er enkel å bruke, transportere og oppbevare. Den har også flere funksjoner som gir deg økt sikkerhet på arbeidsplassen.

Er du mye på farten og bruker ofte stige i jobben? Da bør du ta en titt på den nye teleskopstigen TLP fra Wibe Ladders. Med et kompakt, lett og sammenleggbart design er den både enkel å ta med seg og enkel å bruke.

I tillegg til å ta liten plass, gir den deg fordelen av å ha en stige som kan tilpasses arbeidet du skal gjøre og området du operer i. Med TLP kan du nemlig selv bestemme lengden på stigen –  den kan trekkes ut så langt eller så kort som du ønsker. Dette kommer ekstra godt med dersom du jobber på trange områder eller har oppdrag innendørs.

Sikkerhet først

Stabilitet er viktig når du jobber i høyden. TLP kommer derfor med en stigefot på hver side som sørger for at stigen står støtt. Sideføttene reduserer også risikoen for at stigen velter sidelengs. Uttrekkbare stigearmer på toppen gir også avstand mellom stigen og veggen slik at du får et bedre grep rundt stigen under arbeid.

Når du er ferdig med arbeidet, sørger en smart luftbremsmekanisme for at stigen kontrollert legges sammen slik at du ikke klemmer fingrene dine i prosessen.

Teleskopstigen TLP kan brukes både innendørs og utendørs og er godkjent i henhold til Europeisk standard EN 131.

Les om flere produktnyheter

Vil du ha flere nyheter fra onn:time?
Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Onninen Logo