TheSwitch – ny revolusjonerende skumringsbryter og dimmer

TheSwitch – ny revolusjonerende skumringsbryter og dimmer

2 min

Den nye skumringsbryteren og dimmeren fra Gylling med astrofunksjon er brukervennlig, stilren og installeres på noen minutter.

Den nye allpolige skumringsbryteren og dimmeren fra Gylling gjør det enklere for kunden din å styre utendørsbelysningen.

TheSwitch Bryter og TheSwitch Dimmer har astrofunksjon og bruker geolokasjonen til å styre utelyset automatisk i forhold til soloppgang og solnedgang. Tidene endrer seg automatisk hver dag året rundt i henhold til den geografiske posisjonen, og de forhåndsinnstilte tidene kan enkelt justeres med +/- 2 timer dersom brukeren ønsker det.

TheSwitch har også koblingsur og nattutkobling som lar brukeren slå av lyset i en bestemt periode om natten. Hvis utelampene kan dimmes, er det enkelt å slå på dimmefunksjonen til dimeren i TheSwitch-appen. Dimming kan utføres i sanntid via appen eller manuelt på dimmeren, og den kan programmeres til for eksempel å dimme ned lyset i en forhåndsbestemt periode om kvelden.

TheSwitch dimmer kan også brukes uten skumringsbryterfunksjonen som en allpolig dimmer på f.eks. badet.

Installeres på noen minutter

TheSwitch bryter og dimmer har Bluetooth-kommunikasjonsprotokoll (BLE) og er RS16-kompatibel. Den har et stilrent retrodesign og kommer i de to klassiske fargene polarhvit og matt svart. Den monteres i standard veggboks uten behov for kabeltrekking, og har et svært brukervennlig grensesnitt som gjør den enkel å både bruke og installere.

Installasjonen består av tre enkle trinn og tar bare noen minutter.

  1. Bytt den gamle 2-polige bryteren med The Switch
  2. Slå på Bluetooth, last ned appen fra App Store eller Google Play
  3. Parkoble – og installasjonen er ferdig!

Etter programmering ligger hele programmet i bryteren. Den programmeres enkelt via mobiltelefon eller nettbrett.

Du vil kanskje også lese

Vil du ha flere nyheter fra onn:time?
Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Onninen Logo