Nysgjerrig på velferdsteknologi? Bli med på visning

Nysgjerrig på velferdsteknologi? Bli med på visning

3 min

Onninen har bygget et hus, spekket med ny teknologi og smarte løsninger for en tryggere hverdag. Bli med på visning og se hvordan velferdsteknologi fungerer i praksis.

Velferdsteknologi er stadig i utvikling og bidrar til bedre livskvalitet og verdighet for eldre og folk med nedsatt funksjonsevne. Teknologien gjør det også mulig å bo hjemme lenger – under trygge forhold.

For å vise hvordan en bolig utstyrt med velferdsteknologi kan gjøre hverdagen både enklere og tryggere, har Onninen bygget et visningshjem spekket med smarte og praktiske løsninger. Disse kan raskt installeres i eksisterende boliger uten store inngrep eller høye kostnader.

Mange er nysgjerrige på velferdsteknologi   

Sammen med Elfag og utvalgte leverandører legger Onninen stadig til ny teknologi i huset. Velferdsboligen er åpen for kunder som vil vise mulighetene til potensielle brukere og sluttkunder.

– Mange tror at velferdsteknologi er dyrt og komplisert. Ved å vise frem teknologien og løsningene på denne måten, bidrar vi forhåpentligvis til å endre oppfatningen. Vi har allerede hatt flere kommuner og installatører på besøk i boligen, forteller Ann-Katrin Pedersen, Marketing Manager i Onninen.

Slik ser det ut i velferdsboligen til Onninen

Vil du vite mer? Her finner du all velferdsteknologi fra Onninen.

Du vil kanskje også lese

Vil du ha flere nyheter fra onn:time?
Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Onninen Logo