xComfort Bridge gjør smarthus enklere

xComfort Bridge gjør smarthus enklere

3 min

xComfort Bridge fra Eaton er den intelligente enheten som gjør smarthus enklere – både for deg og kundene dine.

Selv om smarthus blir stadig mer populært, er det fortsatt mange som lurer på hvordan det egentlig fungerer, og hvor man skal begynne.

xComfort Bridge er styringsenheten som gjør det lettere for både deg og kunden å komme i gang med smarthus. Den benytter seg av den anerkjente EATON xComfort-teknologien som legger til rette for å øke komforten og sikkerheten i boligen, samtidig som kunden får full oversikt og kontroll over energibruken.

Enten du er en erfaren eller ny installatør av smarthus, gjør xComfort Bridge det lettere å tilby kundene dine en bedre hverdag.

SMART OG BRUKERVENNLIG: xComfort Bridge gjør det enkelt å komme i gang med smarthus.

Smart og fleksibel

xComfort Bridge er en robust og pålitelig smarthusinstallasjon som tilbyr mange forskjellige måter å styre hjemmet på. Brukeren kan trådløst styre solskjerming, lys og varme på enhetsnivå, romnivå eller ved å legge inn egendefinerte scener i appen. Det er også mulig å koble til sikkerhetsprodukter som brannvarsler, komfyrstopp og alarm.

Brukeren får også full oversikt og kontroll over energibruken i hjemmet via energimåling per rom og totalt for boligen. Belysning, varme og elektriske apparater kan styres via trådløse brytere, app, timer, astrotimer eller programmerte scener.

Appen er oppgradert med forbedret layout og font i brukergrensesnittet, og gir mulighet for fjernstyring. Herfra kan boligeieren raskt konfigurere innstillinger, scener og soner for å skreddersy temperatur og belysning etter behov.

SMART SOLSKJERMING: styr via app på mobilen og sett opp automatiske program.

Rask installasjonsprosess

xComfort Bridge kan installeres og settes i drift svært raskt og effektivt. Enheten kan monteres vertikalt på veggen eller plasseres horisontalt på en bordflate. Alt du trenger å gjøre, er å installere en av Eatons forhåndsprogrammerte Go Wireless-pakker, dimmeaktuatorer, bryteaktuatorer eller varmeaktuatorer, og fullføre konfigurasjonen i appen. Det er ikke behov for noen konfigurasjonsprogramvare, spesielle programmeringskunnskaper eller ekstra opplæring for å komme i gang.

De elektriske enhetene integreres enkelt i smarthusløsningen, og systemet er lett å utvide dersom kunden ønsker å skalere opp senere. Den enkle konfigurasjonen gjør at du raskt kan legge til smarte bryte-, dimme- og varmeaktuatorer og trådløse brytere, sensorer og termostater. Du kan skanne dem inn med strekkode via smarttelefon/nettbrett eller oppdage nye enheter via appen og modeknapp på aktuator. Det finnes også pluggbare aktuatorer som settes direkte inn mellom stikkontakten og det elektriske apparatet.

xComfort Bridge er den enkle, skalerbare og fremtidssikre måten å komme i gang med smarthus på.

Du vil kanskje også lese

Vil du ha flere nyheter fra onn:time?
Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Onninen Logo